Центар на знаење

Истражувајте ја нашата база на продлабочено знаење

Access control_thumbnail
Кога превезувате вредна стока и треба да го контролирате пристапот до внатрешноста на полуприколката или на комбето, најдобар избор за вас е контролата на пристап на „Фротком“.
Classes
Сакате да ги знаете точните трошоци на вашиот возен парк? Дали сакате да знаете кои трошоци/км или трошоци/час треба да ги земе предвид вашата фирма? Треба ли да ги евидентирате сите трошоци на вашиот возен парк? Решението е во модулот за управување со трошоци на „фротком“.
Classes
Треба да ја следите температурата на товарот? „Фротком“ има решение.
Classes
Модулот за управување дозволува да ги известувате своите возачи за работата/задачите едноставно и ефективно. Потоа, следете како напредува секоја поединечна работа во реално време. Вашите клиенти ќе го ценат фактот што имате контрола врз секоја работа што се извршува.
Classes
Планирајте однапред и соодветно и испорачувајте им уште подобри услуги на клиентите.
Classes
Со модулот за далечинско преземање тахографски датотеки може да ги преземате тахографските датотеки од својата канцеларија, наместо да праќате некого во секое возило за да ги собере сите.
Classes
Модулот за интегрирана навигација на „фротком“ е вашето решение кога треба да комуницирате со своите возачи едноставно, јасно и економично и истовремено нуди инструмент за навигација за да не се греши рутата.
Classes
Крадењето гориво и неовластеното користење се постојан проблем во некои региони.
Classes
Ако знаете како се возат вашите возила, може да го подобрите возачкото однесување. Веднаш ќе се намалат трошоците за гориво, издувните гасови, трошоците за одржување и патните несреќи.
 
Classes
Во многу фирми, возилата во возниот парк може да ги возат разни возачи, во зависност од расположливоста на возачот и на возилото.
Classes
„Фротком“ е професионално решение за интелигентно управување во возниот парк, наменето за контролирање на активностите на вашиот возен парк. Не го заборавивме ни вашиот имот. „Фротком“ има решенија и за лоцирање и за следење на вашиот вреден имот.
Контактирајте нè!
Почнете да користите „фротком“. Со задоволство ќе ви помогнеме!