Knowledge Center

Eksploroni njohurit në thellësi

Access control_thumbnail
Kur ju transportoni mallra të vlefshme të cilat kanë nevojë për të kontrolluar hyrjen në brendësi të një gjysëm-rimorkio apo furgoni, Frotcom Qasja e kontrollit është zgjedhja juaj më e mirë.
Classes
A doni të dini koston e saktë të flotës tuaj? A keni nevojë për të gjetur se cilat kosto / km ose me kosto / orë kompania juaj duhet të marrë parasysh? A ju duhet të regjistroni gjitha shpenzimet në flotën tuaj? Moduli i menaxhimit të kostos Frotcom ka një përgjigje që ju nevojitet.
Classes
Keni nevojë të monitoroni temperaturën e ngarkesave tuaja? Frotcom ka zgjidhje.
Classes
Moduli i Menaxhimit të fuqisë punëtore ju lejon të dërgimin punëve / detyrave për shoferët tuaj në një mënyrë të lehtë dhe efektive. Pastaj, gjurmuni këto punë në kohë reale si secila përparon. Klientet tuaj do të vlerësojnë kontrollin që keni mbi çdo punë të kryer.
Classes
Mendoni përpara, planifikoni në përputhje me rrethanat dhe sigurohuni që ju ofroni shërbime edhe më të mira për klientët tuaj.
Classes
Frotcom moduli per Shkarkimin e tahografit ju lejon të pranoni tahografin nga zyrja juaj, pa pasur nevojë për të dërgoni dikë në çdo automjet për të mbledhur ato në mënyrë individuale.
Classes
Moduli i navigacionit të Integruar në Frotcom është zgjidhja juaj, kur keni nevojë për të komunikuar me shoferët tuaj në një mënyrë të thjeshtë, të qartë dhe ekonomike, duke i siguruar një instrument të navigacionit që shmang gabimet e rrugëve.
Classes
Vjedhja e karburantit dhe përdorimi i paautorizuar është një problem i vazhdueshëm në shumë rajone.
Classes
Duke ditur se si automjetet tuaja janë duke u drejtuar ju mund të përmirësoni sjelljen e makinës. Kjo menjëherë do të rezultojë në kosto tëkarburantit, emetimet e gazit, shpenzimet e mirëmbajtjes dhe aksidentet rrugore.
 
Classes
Në shumë kompani të ndryshme, automjetet në flotë mund të jenë vozitur nga shoferë të ndryshëm, në bazë të shoferit dhe disponueshmërinë e automjeteve.
Classes
Frotcom është një sistem profesional, inteligjent për zgjidhje të menaxhimit të flotës, i projektuar për të kontrolluar aktivitetet e flotës. Ne nuk kemi harruar në lidhje me pasuritë tuaja.
Na kontaktoni
Filloni përdorimin e Frotcom. Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.