ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВУВАЊЕ СО ФЛОТАТА! Набљудувајте ја вашата флота на едноставен и ефикасен начин.

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

*Задолжителни полињаВашите податоци ќе се користат во согласност со нашата политиката за приватност. Дознајте повеќе За заштита на податоците.
Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС
  • Извештаи за управување со флотата и алармирање на флотата

Конфигурирање на предупредувањата и извештаите врз основа на вашите потреби

  • Планирање и надзор на рутите

Планирајте го и надгледувајте го управувањето со рутите на вашата флота и подобрете ги услугите за корисниците

  • ​ Следење на возилата со ГПС и сензорски надзор

Набљудувајте ја вашата флота на едноставен и ефикасен начин, без да ја напуштите канцеларијата

КАКО МОЖАМ ДА ИМАМ ИНТЕЛИГЕНТНА ФЛОТА?
Управување со возачи

Управување со возачи

  • Систем за автоматска идентификација на возачите 

Систем за автоматска идентификација на возачите

  •  Анализа на однесувањето при возење

Откријте го влијанието што стилот на возење може да го има врз оперативните трошоци на вашата флота

  • Управување со мобилната работна сила 

Доделувајте задачи на вашите возачи на едноставен и ефикасен начин

Управување со возачи
САКАМ ДА ДОЗНАМ ПОВЕЌЕ ЗА УПРАВУВАЊЕТО СО ВОЗАЧИТЕ И ФЛОТАТА
„Поради користењето на 'фротком', имаме просечна месечна заштеда од 7% на трошоците за гориво“.
Марко Пријатељ (Marko Prijatelj)
Извршен директор - Amigos Transport - Slovenia
„Задоволство ни е што сме партнери со таков ценет систем за лоцирање возила каков што е 'фротком', кој ни овозможи да управуваме со нашиот возен парк поефективно и поефикасно. Со задоволство ќе ја продолжиме нашата соработка“.
Франциско Полонио (Francisco Polónio)
Претседавач на одборот - Patinter - Portugal
„Серма“ (Serma) – Шпанија – општо – писмена препорака
Анхел Хереро (Ángel Herrero)
Раководител на службата за продажба - Serma - Spain

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ФРОТКОМ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ