УПРАВУВАЊЕТО СО ФЛОТАТА МОЖЕ ДА БИДЕ ИНТЕЛИГЕНТНО

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

* Задолжителни полиња. Вашите податоци ќе се користат во согласност со нашата privacy policy. Дознајте повеќе about data protection.
Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС
  • Извештаи за управување со флотата и алармирање на флотата

Конфигурирање на предупредувањата и извештаите врз основа на вашите потреби

  • Планирање и надзор на рутите 

Планирајте го и надгледувајте го управувањето со рутите на вашата флота и подобрете ги услугите за корисниците

  • ​ Следење на возилата со ГПС и сензорски надзор 

Набљудувајте ја вашата флота на едноставен и ефикасен начин, без да ја напуштите канцеларијата

КАКО МОЖАМ ДА ИМАМ ИНТЕЛИГЕНТНА ФЛОТА?
Управување со возачи

Управување со возачи

  • Анализа на однесувањето при возење

Откријте го влијанието што стилот на возење може да го има врз оперативните трошоци на вашата флота

  • Управување со мобилната работна сила 

Доделувајте задачи на вашите возачи на едноставен и ефикасен начин

Управување со возачи
САКАМ ДА ДОЗНАМ ПОВЕЌЕ ЗА УПРАВУВАЊЕТО СО ВОЗАЧИТЕ И ФЛОТАТА
"Од имплементацијата на софтверот Фротком, постигнавме намалување од околу 0,8 литри во вкупниот просек на компанијата. Поминуваме приближно 1.000.000км месечно низ целата флота, што значи директна заштеда од приближно 4.500 €".
Noé Bernardes
Контролор и советник за безбедност на „ТАПА“ - Serviroad - Portugal
„Серма“ (Serma) – Шпанија – општо – писмена препорака
Анхел Хереро (Ángel Herrero)
Раководител на службата за продажба - Serma - Spain
„Нашето искуство со 'фротком' е плодоносно и можам без двоумење да кажам дека ја остваривме целта. Можам без сомнеж да кажам дека 'фротком' е навистина најдобра алатка за ГПС-лоцирање на возниот парк!“
Зоран Јовев
Извршен директор - Pavi Trans - North Macedonia

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ФРОТКОМ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Контактирајте нè!