КОНТРОЛИРАЈТЕ ГИ ТРОШОЦИТЕ И ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ПРОДУКТИВНОСТА НА ВАШАТА ФЛОТА

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

Како можам да имам интелигентна флота?

*Задолжителни полињаВашите податоци ќе се користат во согласност со нашата политиката за приватност. Дознајте повеќе За заштита на податоците.
Безбедност

Безбедност

Безбедност
  • Следење на времињата на возењето

Откријте го влијанието што стилот на возење може да го има врз оперативните трошоци на вашата флота

  • ​Далечинско преземање на тахографот

Преземете ги тахографските податоци без да ја напуштите канцеларијата.

  • Управување со гориво

Контролирајте ја потрошувачката на гориво на вашата флота

САКАМ ДА ДОЗНАМ ПОВЕЌЕ ЗА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОРИВО НА МОИТЕ ВОЗИЛА!
Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС

Следење на средства и возила со ГПС
  • Извештаи за управување со флотата и алармирање на флотата

Конфигурирање на предупредувањата и извештаите врз основа на вашите потреби

  • Планирање и надзор на рутите 

Планирајте го и надгледувајте го управувањето со рутите на вашата флота и подобрете ги услугите за корисниците

 
  • Следење на возилата со ГПС и сензорски надзор

Набљудувајте ја вашата флота на едноставен и ефикасен начин, без да ја напуштите канцеларијата

Како можам да имам интелигентна флота?
Управување со возачи

Управување со возачи

  •  Систем за автоматска идентификација на возачите 

Дознајте кој возач ги извршил кои патувања

  • Анализа на однесувањето при возење

Откријте го влијанието што стилот на возење може да го има врз оперативните трошоци на вашата флота

  •  Управување со мобилната работна сила 

Доделувајте задачи на вашите возачи на едноставен и ефикасен начин

Управување со возачи
САКАМ ДА ДОЗНАМ ПОВЕЌЕ ЗА УПРАВУВАЊЕТО СО ВОЗАЧИТЕ И ФЛОТАТА
„Задоволство ни е што сме партнери со таков ценет систем за лоцирање возила каков што е 'фротком', кој ни овозможи да управуваме со нашиот возен парк поефективно и поефикасно. Со задоволство ќе ја продолжиме нашата соработка“.
Франциско Полонио (Francisco Polónio)
Претседавач на одборот - Patinter - Portugal
„Завршуваме повеќе задачи, а поминуваме помала километража, благодарение на оптимизацијата на рутите. Сменето е и возачкото однесување, а возниот парк сега е поефикасен“.
Марко Пријатељ (Marko Prijatelj)
Марко Пријатељ (Marko Prijatelj) - Amigos Transport - Slovenia
„Фирмата заштедува повеќе од еден час дневно со 'фротком'. Откако го контролираме возниот парк со 'фротком' и имаме пристап до клучните информации за него, дефинитивно заштедивме пари со поефикасното водење на нашиот возен парк“.
Карлос Гутиерез (Carlos Gutiérrez)
Сообраќаен управител - Bion Logística y Transporte - Spain

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ФРОТКОМ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА

Контактирајте нè!