MENAXHIM INTELIGJENT PËR FLOTAT! Monitoroni flotën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efikase.

Si mund të kem një flotë inteligjente?

Si mund të kem një flotë inteligjente?

Si mund të kem një flotë inteligjente?

Si mund të kem një flotë inteligjente?

*Fusha të detyrueshmeInformacioni juaj do të përdoret në përputhje me politikën e privatësisë. Mund të mësoni më shumë rreth mbrojtjes së të dhënave.
Gjurmim me GPS i automjeteve dhe i aseteve

Gjurmim me GPS i automjeteve dhe i aseteve

Gjurmim me GPS i automjeteve dhe i aseteve
  • Alarme flote dhe raporte të menaxhimit të flotës

Konfiguroni sinjalizimet dhe raportet sipas nevojave tuaja

  • Monitorim dhe planifikim i itinerarit 

Planifikoni dhe monitoroni menaxhimin e itinerareve të flotës suaj, dhe përmirësoni shërbimin tuaj të klientit

  • ​Monitorim me sensorë dhe gjurmim i automjeteve me GPS

Monitoroni flotën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efikase pa u larguar nga zyra

SI MUND TË KEM NJË FLOTË INTELIGJENTE?
Menaxhimi i shoferëve

Menaxhimi i shoferëve

  • Sistem identifikimi automatik të shoferit 

Mësoni se cilat rrugë ka kryer secili shofer

  • Analizë e shprehive në drejtimin e automjetit

Zbuloni impaktin që mund të ketë stili i drejtimit të automjetit në kostot operative të flotës suaj

  • ​Menaxhimi i fuqisë punëtore përmes celularit 

Caktojuni detyra shoferëve tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efikase

Menaxhimi i shoferëve
DUA TË MËSOJ MË SHUMË PËR MENAXHIMIN E FLOTËS DHE TË SHOFERËVE
"Për shkak të përdorimit të Frotcom ne kemi një kursim mesatare mujore prej 7% në shpenzimet e karburantit."
Marko Prijatelj
CEO - Amigos Transport - Slovenia
"Ne jemi shumë të kënaqur për partneritetin me një sistem të mirë-konsideruar për përcjelljen e automjeteve, si Frotcom, cila na lejoi që të menaxhojmë flotën tonë në mënyrë më efektive dhe efikase. Ne do të vazhdojmë punën tonë së bashku."
Francisco Polonio
Kryetar i Bordit - Patinter - Portugal
"Frotcom është provuar të jetë një partner i besueshëm dhe profesional me zgjidhje shumë efektive."
Ángel Herrero
Shefi i Shërbimit Pas Shitjes - Serma - Spain

SHIHNI SE ÇFARË MUND TË BËJË "FROTCOM" PËR KOMPANINË TUAJ

Na kontaktoni