Интелигентно менаџирање на флота за вашата компанија.

Frotcom ви дава алатки кои ви се потребни да управувате со вашиот возен парк, од следење на возилата до вистинска интелигентна флота.
ВИДИ ДЕМО
Frotcom
Intelligent fleets

Контролирајте го едноставно и ефективно возниот парк

Frotcom ви дозволува да ја зголемите продуктивноста,добивката и квалитетот.
Pешенија
Целосна контрола на вашиот возен парк

Фротком Апликација за Смартфон

Контролирајте ја вашата флота од било каде. Оваа апликација е само за Фротком корисници.
Апликација Смартфон
Фротком Апликација за Смартфон

Сакате да имате интелигентна флота?

Фротком Ви покажува како во ова 3 минутно видео.
3 минути видео
3 минути видео
Види брз преглед

Сакате да имате интелигентна флота?

Фротком Ви покажува како во ова 3 минутно видео

Видео

Ни веруваат клиенти од целиот свет

„Фротком“ го користат клиенти насекаде во светот, фирми со мали и со големи возни паркови што извршуваат најразлични активности.
Morocco
Ham Group
VOCA
Sierra Leone
Cyprus
Romania
Sierra Leone
Namibia
Macedonia
Slovenia
BOMI10 Logistik
Mauritius
Morocco
Spain
Bulgaria
Cyprus
South Africa
Angola
Mauritius
Контактирајте нè!
Почнете да користите „фротком“. Со задоволство ќе ви помогнеме!