Menaxhim intelegjent i flotës për kompaninë tuaj

Frotcom ju jep mjetet që ju duhet për të menaxhuar flotën tuaj, nga ndjekja e automjeteve në shërbimet menaxheriale të vërtetë të flotës.
SHIQONE DEMO-n
Frotcom
Intelligent fleets

Kontrolloni flotën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive.

Frotcom ju lejon për të rritur produktivitetin, kufijtë dhe cilësinë e shërbimit.
Zgjidhjet
Kontroll e plotë e flotës tuaj

Frotcom App për smartphone

Kontrolloni flotën tuaj nga kudo që të jeni. Ky app është vetëm për abonentë të Frotcom.
App smartphone
Frotcom App për smartphone

Dëshironi të keni flotë intelegjente?

Frotcom ju tregon se si në këtë video 3-minutëshe
Video 3 minutshe
Video 3 minutshe
Shih një përmbledhje të shpejtë

Dëshironi të keni flotë intelegjente?

Frotcom ju tregon se si në këtë video 3-minutëshe

Video

Besuar nga klientët në mbarë botën

Frotcom përdoret nga klientë nga e mbarë bota. Prej flotave të vogla e të mëdha që përdoren nga industri të ndryshme e me nevoja të ndryshme.
Angola
Kosova
Cyprus
VOCA
Sierra Leone
Romania
Cyprus
Cyprus
Kosova
Romania
Greece
Greece
Spain
M&Sillosi
BOMI10 Logistik
Slovenia
Mauritius
Angola
Morocco
Cyprus
Ham Group
Na kontaktoni
Filloni përdorimin e Frotcom. Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.