Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

Why have fleet maintenance costs increased? - Frotcom
Дознајте за факторите кои придонесуваат за растечкото зголемување на трошоците за одржување на возниот парк и како да се соочите со предизвиците што произлегуваат од ова зголемување.
Fri, 14/07/2023 - 07:13
Perfect Trade boosts fleet productivity with Frotcom
Комбинирајќи неколку функции на Фротком, српската компанија ги подобри перформансите на возниот парк, ги намали трошоците и го зголеми задоволството на клиентите.
Mon, 10/07/2023 - 07:36
Frotcom participates in Tech4Fleet 2023
Фротком неодамна учествуваше на V Конгрес на технологии за управување со возниот парк во Шпанија, покажувајќи како има намера да го револуционизира управувањето со возниот парк ширум светот.
Fri, 07/07/2023 - 07:04
Taho-BN's fleet is now more efficient thanks to Frotcom - Frotcom
Со имплементирање на Фротком во својот возен парк, компанијата за патен транспорт од Босна и Херцеговина постигна позитивни резултати и сега има оптимизиран и поефикасен возен парк.
Wed, 28/06/2023 - 07:41
How to maintain proper tire pressure in your fleet - Frotcom
Научете неколку добри практики за одржување на соодветен притисок во гумите во возилата на вашиот возен парк за да ја зголемите безбедноста и да ги намалите трошоците..
Thu, 22/06/2023 - 07:50
New Frotcom Partner in DR Congo - Frotcom
Новиот партнер на Фротком во ДР Конго има за цел да го претстави Фротком како решение за обезбедување на безбедноста на возните паркови во својата земја. Со гордост ви го претставуваме новиот партнер на Фротком во Демократска Република Конго!
Mon, 19/06/2023 - 07:46
Frotcom holds its 13th annual meeting in Greece - Frotcom
Фротком го организираше својот 13-ти годишен состанок покрај морето во Грција, собирајќи ги сертифицираните партнери на тридневен настан исполнет со смеа, споделени искуства и цврсти врски. 13-тиот годишен состанок на Фротком се одржа од 25 до 27 мај во вистински грчки рај!
Mon, 12/06/2023 - 07:14
Fleet Management goes next level with Frotcom's Driver coaching at SIL Barcelona
Фротком ги прикажа своите најнови иновации за управување со возниот парк на 25-тото издание на SIL Barcelona, водечката изложба во Јужна Европа за логистика, транспорт, интралогистика и синџир на снабдување.
Fri, 09/06/2023 - 07:18