Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

Navigating Frotcom A Guide to Maps and More - Frotcom
Од изборот на идеален добавувач на карти до декодирање симболи, овој напис служи како водич за отклучување на целосниот потенцијал на функциите за динамичко мапирање на Фротком. Google Maps vs. HERE Maps
Mon, 15/04/2024 - 07:59
Enhanced Driver app features that will keep your drivers on the right route - Frotcom
Новите функции на апликацијата за Возачи ви дозволуваат да доделувате рути до возилата и да ги испраќате како Работни задачи директно до апликациите на вашите возачи.  
Mon, 08/04/2024 - 07:14
Electric Vehicle adoption in Mexico: What does the future hold? - Frotcom
Пазарот на електрични возила (ЕВ) во Мексико расте во последниве години, а некои статистички податоци и инвестициите на главните индустриски играчи во земјата ја зацврстуваат позицијата на Мексико како клучна сила во иднината на електричните возила на глобално ниво.
Tue, 02/04/2024 - 07:18
The unknown benefits of Frotcom’s firmware - Frotcom
Фротком го развива својот комерцијален фирмвер за да ги контролира своите уреди за следење - со добра причина! Едно од најчесто поставуваните прашања од страна на новите клиенти е: Зошто Фротком не може да ги користи сите уреди за следење на пазарот?
Wed, 20/03/2024 - 07:20
Transfradelos optimizes fleet operations and reduces fuel costs using Frotcom- Frotcom
Португалската компанија го спроведе Фротком за да ги исполни своите цели за управување со возниот парк, а резултатите ги надминаа нејзините очекувања.  
Mon, 11/03/2024 - 07:48
New Frotcom integration with Schmitz Cargobull - Frotcom
Интеграцијата на Фротком со Schmitz Cargobull им овозможува на менаџерите на возен парк без напор да добиваат податоци за локацијата на приколката и сензорот во Фротком, оптимизирајќи го управувањето со приколките во истата платформа и истите алатки што се користат за сите возила во нивниот возе
Fri, 08/03/2024 - 07:05
4 Tips to avoid parking collisions - Frotcom
Судирите при паркирање често се занемаруваат, што резултира со зголемени трошоци и намалена продуктивност за возните паркови. Истражете неколку совети за да го намалите ризикот од паркирање, рикверц и странични судири во вашиот возен парк, промовирајќи ја безбедноста и економичноста.
Mon, 04/03/2024 - 07:10