Фротком е комплетен GPS пакет за следење на возила

Карактеристики

Нашиот софтвер ги содржи сите карактеристики што ви требаат за да управувате со возниот парк, сеедно во која индустриска гранка работите. Дознајте како може да помогнеме.

Route planning and monitoring

Пратење на возила и придружби

Битни карактеристики на секој менаџер на возниот парк за  да управува со еден возен парк ефикасно.

Пратење на возила и придружби
Безбедност

Интелигенција на Флота

Интелегентниот возен парк на Frotcom навистина го зема вашето менаџирање на едно ново ниво.

УОК – Управување на односот со клиентите

Сакате среќни клиенти.

Контактирајте не
Откријте ги сите можности. Со задоволство ќе ви помогнеме.