Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

SMC Joint Venture reduces fuel consumption with Frotcom
Кипарската компанија се потпираше на карактеристиките на Фротком за да ја намали потрошувачката на гориво и ефикасно да ги надгледува возилата и возачите во нејзиниот возен парк.  
Wed, 12/10/2022 - 07:55
The relevance of Artificial Intelligence and Machine Learning for tackling carbon emissions
Во овој напис, размислуваме за Вештачката интелигенција (ВИ) и нејзиниот когнитивен домен, Машинско учење (МУ) и како овие технологии можат да бидат иднината за контролирање на нивоата на емисија на стакленички гасови во транспортниот и логистичкиот сектор.  
Fri, 07/10/2022 - 18:10
Driving behavior events in the Driver coaching
Три подобрувања се применети на овој уникатен модул за обука на возачот на Фротком и сега можете подобро да ги следите и анализирате вашите сесии за обука на возачот и настани за однесувањето на возачот.
Tue, 27/09/2022 - 07:13
Frotcom’s CRM module: The key to increasing customer satisfaction - Frotcom
Дознајте како овој модул на Фротком може да биде една од најефикасните алатки за подобрување на задоволството на вашите клиенти со тоа што ќе им се обезбеди целосен пристап до процесот на транспорт на нивните нарачки.
Wed, 21/09/2022 - 07:16
Agro Food Industrie increases fleet productivity - Frotcom
Компанијата од Гвинеја ги подобри перформансите на својата флота со интелигентно користење на неколку карактеристики на Фротком.
Tue, 13/09/2022 - 07:54
6 exercises to make your trips more comfortable - Good posture
Долгите периоди на возење може да предизвикаат непријатност, болки во грбот и болки во мускулите. Рутината за мобилност што ќе ви ја прикажеме подучува како да ги направите вашите долги патувања поудобни и безболни.
Thu, 01/09/2022 - 07:07