Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

Mexico makes progress toward safer mobility - Frotcom
Мексиканскиот Сенат го одобри новиот Закон за мобилност и безбедност на патиштата, кој има за цел да се бори против високата стапка на жртви во сообраќајот во земјата и да го зголеми правичниот и одржлив пристап до транспортните услуги за сите.
Fri, 04/11/2022 - 17:00
Frotcom Certified Partner in Bosnia and Herzegovina - Frotcom
Фротком со задоволство го објавува проширувањето на својата сертифицирана партнерска мрежа во Босна и Херцеговина, зајакнувајќи го концептот за интелигентно управување со возниот парк во земјата.  
Mon, 24/10/2022 - 07:17
Protect your fleet against fuel theft - Frotcom
Со цените на горивото на историски највисоки нивоа, кражбата на гориво исто така се зголеми, и од клучно значење е да научите како да ги намалите ризиците во вашиот возен парк.
Wed, 19/10/2022 - 07:21
SMC Joint Venture reduces fuel consumption with Frotcom
Кипарската компанија се потпираше на карактеристиките на Фротком за да ја намали потрошувачката на гориво и ефикасно да ги надгледува возилата и возачите во нејзиниот возен парк.  
Wed, 12/10/2022 - 07:55
The relevance of Artificial Intelligence and Machine Learning for tackling carbon emissions
Во овој напис, размислуваме за Вештачката интелигенција (ВИ) и нејзиниот когнитивен домен, Машинско учење (МУ) и како овие технологии можат да бидат иднината за контролирање на нивоата на емисија на стакленички гасови во транспортниот и логистичкиот сектор.  
Fri, 07/10/2022 - 18:10
Driving behavior events in the Driver coaching
Три подобрувања се применети на овој уникатен модул за обука на возачот на Фротком и сега можете подобро да ги следите и анализирате вашите сесии за обука на возачот и настани за однесувањето на возачот.
Tue, 27/09/2022 - 07:13