Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

Why is remote tachograph downloading so important for fleet managers? - Frotcom
Дознајте за придобивките од користењето решение за далечинско преземање на тахограф во вашата флота за да ја подобрите усогласеноста на тахографот и да постигнете поголеми перформанси при преземање податоци за тахографот и картичката на возачот.
Mon, 27/12/2021 - 07:44
New Frotcom Solutions Center - Frotcom
Новиот центар за решенија на Фротком има намера да им обезбеди на клиентите едноставна платформа за барање надградба на услугите на Фротком, поврзувајќи ги со сертифицирани партнери ширум светот.
Thu, 23/12/2021 - 07:47
Konstantatos Transportations improves control over its fleet - Frotcom
Фротком и овозможи на грчката компанија да ја зголеми својата продуктивност, да ги следи возачите и, да ја подобри контролата врз возилата што ги превезуваат стоките на нивните клиенти.
Fri, 17/12/2021 - 07:15
Cargo King improve their customer service and fleet’s legal compliance thanks to Frotcom
Искористувајќи го максимумот од карактеристиките на Фротком, оваа Ирска компанија за патен транспорт може да обезбеди видливост на испораките на своите клиенти во реално време, зголемувајќи ја нивната доверба и доверба во Карго Кинг.
Mon, 13/12/2021 - 07:16
Frotcom promotes its fleet management software at several in-person events worldwide - Frotcom
Со укинувањето на неколку ограничувања во врска со COVID-19, Фротком имаше можност да го промовира својот софтвер за управување со возниот парк и неговите нови функции на неколку настани лице во лице.
Fri, 03/12/2021 - 06:38
5 strategies to improve last-mile delivery efficiency in your fleet - Frotcom
Испораката на последната милја е една од најпредизвикувачките фази на процесот на дистрибуција. Сепак, постојат некои стратегии што можете да ги поставите за да ја максимизирате ефикасноста на испораките на вашата флота.
Mon, 29/11/2021 - 06:51