Blog

Интелигентни возни паркови

Најновите вести за тоа како фирмите целосно ги искористуваат своите возни паркови. Бидете во тек!

Grdovjanka improves delivery times and reduces fuel costs by 10% using Frotcom - Frotcom
Користејќи ги уникатните карактеристики на Фротком, македонската компанија постигна резултати над очекувањата во однос на управувањето со возниот парк. Грдовјанка е компанија за патен транспорт основана во 1991 година од г-дин Славе Донев и г-ѓа Стојка Донева во Штип, Македонија.
Fri, 10/02/2023 - 07:18
5 Tips to reduce your fleet insurance costs - Frotcom
Ако се борите да ги контролирате трошоците за осигурување на возниот парк, еве неколку совети за намалување на премиите за осигурување користејќи технологија на возен парк.
Mon, 06/02/2023 - 07:33
New Frotcom Partner in France - Frotcom
Новиот сертифициран партнер на Фротком во Франција ветува дека ќе им помогне на компаниите да се усогласат со строгите прописи за транспорт во земјата. Среќни сме што може да објавиме нов партнер во Франција!
Wed, 01/02/2023 - 07:39
Mémora increases productivity and provides better customer service thanks to Frotcom
Шпанската компанија за погребни услуги го најде Фротком за идеален партнер за да ги постигне своите цели за управување со возниот парк, а резултатите ги надминаа очекувањата.
Fri, 27/01/2023 - 07:49
New updates in Frotcom to maximize your fleet's efficiency - Frotcom
Сега можете да дефинирате интервали на вртежи во минута за максимална ефикасност на горивото и да собирате уште повеќе податоци од CANBus за да ги подобрите перформансите на вашиот возен парк.
Tue, 17/01/2023 - 07:55
Frotcom wins the "Digital Services" category at the Fleet & Service 2022 Awards - Frotcom
Фротком беше препознаен во флотата на Списанието за автомобили & Награди за услуги за извонредноста на софтверот за управување со возен парк за компаниите за патен транспорт, и ние не би можеле да бидеме посреќни.
Mon, 09/01/2023 - 07:02
30 years of Children's Road Safety in Portugal - Frotcom
Студијата на португалската асоцијација APSI откри дека сообраќајните несреќи продолжуваат да предизвикуваат најмногу смртни случаи на деца во земјата.
Wed, 04/01/2023 - 07:17