Knowledge Center

Eksploroni njohurit në thellësi

Driver coaching - Knowledge center
Paneli i trajnimit të shoferit ju lejon të ndiqni nga afër mënyrën e drejtimit të një automjeti, duke ju ndihmuar ju ose një trajner profesionist në trajnimin e shoferëve në punë, në kohë reale.
Classes
Frotcom gives you the tools you need to manage your fleet, from vehicle tracking to true fleet intelligence.  
Classes
Frotcom gives you the tools you need to manage your fleet, from vehicle tracking to true fleet intelligence.
Classes
Çfarë lloj ndikimi ka sjellja e vozitjes në kostot e flotës suaj? Pse sjellja më e mirë e vozitjes të automjetit kontribuon në mbrojtjen e klimës dhe reduktimin e ndotjes?  
Classes
Ky dokument tregon se me disa praktika të mira të menaxhimit të flotës, është e mundur të përmirësohet ndjeshëm efikasiteti i kostos, kënaqësia e klientit dhe produktiviteti, në të njëjtën kohë duke reduktuar kohën e ndërprerjes.
Classes
The Spanish funeral service company found Frotcom the ideal partner to achieve its fleet management goals, and the results exceeded expectations.
Classes
Using Frotcom, the Serbian company now has a more efficient and productive fleet.
Classes
The Cypriot company relied on Frotcom's features to reduce fuel consumption and effectively monitor its fleet of vehicles and drivers.  
Classes
The Guinean company has improved its fleet's performance by intelligently using several Frotcom features. Created in 2018, Agro Food Industrie (AFI) is a Sonoco Group subsidiary specializing in distributing NESTLÉ products in Guinea.
Classes
With Frotcom, the Cypriot company has significantly improved its drivers’ driving behavior and reduced fuel consumption by 7%. 
Classes
Since using Frotcom, the North Macedonian road transport company has achieved a 10-15% reduction in fuel costs and improved delivery times, driver productivity, and driving conditions within its fleet.
Classes
Using Frotcom's features, the Albanian company reduced idling times and improved control of its fleet, making it more profitable.
Classes
Using Frotcom, the Botswana’s funeral services provider now has more visibility over its fleet, thus improving driving behavior and fleet performance. 
Classes
Mott MacDonald subsidiary in Sierra Leone found in Frotcom a reliable partner to achieve its fleet management goals, improving fleet productivity and reducing fuel consumption.
Classes
With the help of Frotcom, Fours Cash & Carry reduced costs and improved control over its fleet, making it more cost-effective.
Classes
The Cypriot construction materials company relied on Frotcom's features to reduce maintenance costs and effectively monitor its fleet's vehicle maintenance and idling times.
Classes
The Cypriot group improved fleet productivity, decreased costs, and can now monitor its fleet and drivers in real-time by using various Frotcom features.
Classes
The Portuguese logistics and freight transport company updated its TAPA (Transported Asset Protection Association) certification from TRS3 to TRS1 and significantly reduced its fleet costs using Frotcom features.
Classes
Frotcom enabled the Greek company to increase its productivity, monitor its drivers, and improve control over the vehicles transporting its customers' goods.
Classes
Making the most of Frotcom's features, this Irish road transportation company can provide real-time visibility of deliveries to its customers, enhancing their confidence and trust in Cargo King.   Frotcom has simplified their tachograph download process helping ensure the fleet maintains legal c
Classes
The Italian distribution company found Frotcom to be the ideal partner for improving fleet control, lowering costs, and increasing overall fleet productivity.
Classes
With Frotcom's help, LSU – Limpeza e Saneamento Urbano reduced costs, improved control over its fleet, and made it more efficient. LSU – Limpeza e Saneamento Urbano is based in Viana de Luanda, Angola, and operates in waste management for over 12 years.
Classes
Frotcom enabled Earl Transport to increase productivity, reduce downtime, and ensure its vehicles and goods' safety and security.
Classes
By combining various Frotcom features, Prima 91 optimized its fleet productivity, reduced costs, and now provides better customer service.
Classes
This tutorial will go through the new Frotcom’s Fleet manager app for smartphones, which has been designed to improve the user experience. It contains already most of the features available in the “Frotcom for Smartphone” app, with new features already added.
Classes
Frotcom's API (integration with external software) and other features specifically selected to meet Jani-Co Logistic needs are providing more insights over its fleet and optimizing productivity.
Classes
The Italian distribution and logistics company found in Frotcom the ideal partner to help them achieve significant improvements, especially in controlling driving times.
Classes
With the new Current driving times view, you can see the list of all drivers' driving times in your account, even those without a vehicle associated with them at the moment.
Classes
Making the most of Frotcom's features, the Peruvian distribution company can now provide a high level of service and achieve greater productivity and control over its fleet.
Classes
Cyprus Paraplegics Organization (OPAK) can now receive accurate information about its fleet and drivers, improve driving performance, and monitor passenger transportation in real-time, thanks to Frotcom's fleet management and vehicle tracking.
Classes
EPIPHANIOU, the leading supplier of a comprehensive range of materials, including building construction materials and machinery, adopted Frotcom to control its fleet and reduce fuel costs.
Classes
Frotcom features helped the company reduce fuel and communication costs and have real-time insight into its entire fleet.
Classes
The Driving behavior events alarm can be configured to warn you whenever a driving behavior event is triggered for any vehicle on your fleet.  
Classes
With better control over its vehicles and assets, the Slovenian company reduced fuel costs, saved time, and overcame its fleet management challenges.  
Classes
This tutorial will show you how to automatically configure Alarms to change the Vehicle status of your fleet’s vehicles.  
Classes
The Driver App - Available on Google Play Store - is Frotcom’s app for professional drivers. It targets not only features useful from the company’s perspective but especially from the driver’s point of view. It helps you retain your best drivers by engaging them with your
Classes
Frotcom tools were essential for the non-governmental organization (NGO) to reduce fuel costs and provide more efficient assistance to COVID-19 patients in Cyprus.
Classes
The transportation company achieved a substantial reduction in fuel consumption and communication costs and improved its delivery times.
Classes
The company benefits from Frotcom’s complete fleet management system to comply with tachograph and driving times legislation.
Classes
With Frotcom, the company can now receive accurate information about its fleet and cargo, improve drivers’ performance, and monitor fuel consumption in real-time.
Classes
Frotcom upgrades its Whitelists feature by making it possible to whitelist drivers based on Driving license classes.  
Classes
Frotcom allows you to create severity levels for user-defined alarms with the Severity Level feature.  
Classes
A set of options is available for you to control and improve your fleet Driving times using Restriction rules. These rules allow you to calculate Nearest vehicles and Directions, both for a single driver or a Driving Team.
Classes
Make the most of your Vehicle Infobox in Frotcom, by accessing extra information about your drivers' activity in the new Complete Driving Times panel.
Classes
Branca & Vilas Boas Transportes chose Frotcom to better manage its fleet, with features that allow vehicle location tracking, fuel costs reduction, control of speed limits, cargo temperatures, and cargo theft.
Classes
Privacy Mode is a feature in Frotcom that allows drivers to switch vehicle tracking off temporarily and is particularly helpful for organizations that permit personal use of company vehicles.
Classes
It's possible to receive Frotcom alerts when the hardware detects a fatigue or distraction event from the driver.
Classes
Spanish civil works specialist, EXLAND has been collecting valuable information about its fleet’s trips and loaded and unloaded cargo since adopting Frotcom’s fleet management software.
Classes
The Driver App - Available on Google Play Store - is Frotcom’s app for professional drivers. It targets not only features useful from the company’s perspective but especially from the driver’s points of view.
Classes
Frotcom’s GPS vehicle tracking and fleet management system is enabling Frecciarossa Trasporti e Logistica to monitor its vehicles 24/7, while the remote tachograph download replaces the manual way of collecting files from the tachograph of each Frecciarossa’s vehicle.
Classes
Tani mund ti keni të dhënat e tahografëve të flotës suaj të shkarkuara automatikisht nga Frotcom dhe menjëherë të ndara me VDO Fleet të Continental, ku do të analizohen edhe raportet që ju janë dërguar, pa stres!
Classes
Shoferët e mirë janë të paktë, me kërkesë të tepruar të industrisë. Prandaj, kujdesi për ta është i rëndësishëm. Për më tepër, lidhja e tyre me qëllimet e biznesit tuaj ju ndihmon të rritni efikasitetin e flotës.
Classes
Paneli i Avancuar i Frotcom jep njohuri mbi treguesit kryesorë të performancës së flotës suaj, përmes një grupi gjithëpërfshirës të tabelave, hartave dhe distancave.
Classes
Divna chooses Frotcom to ensure the correct download of tachograph data, saving time and money.
Classes
Manser Saxon Contracting benefits from Frotcom’s complete fleet management system for GPS vehicle tracking and insightful management reports.
Classes
The more efficient use of Fluidi’s 70 vehicles is the result of pioneering fleet management and vehicle tracking software.
Classes
The video will show you how to simultaneously access vehicles of your own company and of associated companies, that you also need to manage. Frotcom allows you to create users that can simultaneously manage vehicles from several accounts.
Classes
In this tutorial, you'll find how to monitor your valuable trailers and other assets with manual or automatic detection of coupling and uncoupling, and also define which vehicles and trailers will be using this feature.
Classes
Frotcom’s fleet management system is helping Corporación Corzev to identify anomalies in its fleet, so it can quickly take action to improve efficiency.  
Classes
The road transportation company, Orkan Impeks, uses Frotcom to reduce fuel costs and improve driving behavior.
Classes
Frotcom and Alushi-Trans are working together to run the company’s fleet operations more efficiently, automating once time-consuming manual procedures.
Classes
The Frotcom fleet management system has helped Pre-Mixed Concrete to reimagine all its fleet activities, improving driver behavior and streamlining its operations.
Classes
The constant support of the Frotcom team in Angola has helped Maxi to increase efficiency and make positive improvements to the management of its fleet.
Classes
The Namibian passenger transport company uses Frotcom’s fleet management system to reduce fuel costs and mitigate risks.
Classes
The Devolli Corporation has put its trust in Frotcom to optimize driver productivity, eliminate vehicle downtime and enhance customer satisfaction.
Classes
Acacia Car Rentals based in Namibia, offers brand new, top-of-the-range vehicles, at the same time prioritizing their drivers’ safety and service experience, to give them an unforgettable holiday. Client Goals and Challenges
Classes
Since it started to use Frotcom, P2P Transport has seen a decrease in fuel and maintenance costs, while observing an improvement in customer care.
Classes
Efficiency increases all-round with unprecedented fleet control.
Classes
Macedonian road transportation operator extracts reliable data of the CANBus circuit, thanks to Frotcom, while improves vehicle usage and fuel costs.
Classes
Spain’s Autocares Julià had a smooth transition into Frotcom’s fleet management solution, improving overall efficiency and without upsetting its business processes.
Classes
Alternativa Tecnológica SAC implements Frotcom to locate support and technical teams and dispatch jobs efficiently.
Classes
In this video we will be going through the steps to generate a manual report. We will start by setting up the Daily Summary report, and then how to generate our report.
Classes
In this video you will learn how to set up an automatic report and how to email it on a daily basis.  
Classes
This tutorial - will cover a couple of situations that you might be interested to check, if you are experiencing a fuel consumption above expectations. We will go through all the steps of creating the Idling alarm.
Classes
This video covers the Driving behavior module in Frotcom, which provides you feedback concerning the driving style of each one of your drivers. With that, you will be able to coach them to achieve a high performance and great team spirit.
Classes
In this tutorial you will be showed how to create a tracking ticket, so a third party can follow temporarily one of your vehicles. For instance, it is helpful if your client wants to keep an eye on the delivery of their cargo.
Classes
Frotcom is being crucial for Betonix to streamline its fleet operations, monitoring driving behavior, eradicate concrete theft and reduce running costs.
Classes
Spanish freight carrier Daynpe Tranworld relies completely on Frotcom to achieve maximum profitability and keep growing in a competitive market.
Classes
Canary Island’s leading bus and passenger transport company employs Frotcom to make the most of its fleet.
Classes
Patinter manages its massive fleet using Frotcom, responding clearly and effectively to the constant demands of the transportation sector.
Classes
This tutorial will cover the Places tab, such as the search field and the places info box.    
Classes
This tutorial will cover the vehicles tab, such as the type of vehicles, map settings, the colors and icons representation of each vehicle of the fleet and the search filed on the tab.
Classes
The video will display a scenario in which you will be able to notice the segments of the line representing the path with different elements and colors. The tutorial will help you recognize each of them.
Classes
The tutorial will cover how to group vehicles or places that are too closed together in Frotcom.  
Classes
A doni të dini koston e saktë të flotës tuaj? A keni nevojë për të gjetur se cilat kosto / km ose me kosto / orë kompania juaj duhet të marrë parasysh? A ju duhet të regjistroni gjitha shpenzimet në flotën tuaj? Moduli i menaxhimit të kostos Frotcom ka një përgjigje që ju nevojitet.
Classes
Keni nevojë të monitoroni temperaturën e ngarkesave tuaja? Frotcom ka zgjidhje.
Classes
Moduli i Menaxhimit të fuqisë punëtore ju lejon të dërgimin punëve / detyrave për shoferët tuaj në një mënyrë të lehtë dhe efektive. Pastaj, gjurmuni këto punë në kohë reale si secila përparon. Klientet tuaj do të vlerësojnë kontrollin që keni mbi çdo punë të kryer.
Classes
Mendoni përpara, planifikoni në përputhje me rrethanat dhe sigurohuni që ju ofroni shërbime edhe më të mira për klientët tuaj.
Classes
Frotcom moduli per Shkarkimin e tahografit ju lejon të pranoni tahografin nga zyrja juaj, pa pasur nevojë për të dërgoni dikë në çdo automjet për të mbledhur ato në mënyrë individuale.
Classes
Vjedhja e karburantit dhe përdorimi i paautorizuar është një problem i vazhdueshëm në shumë rajone.
Classes
Duke ditur se si automjetet tuaja janë duke u drejtuar ju mund të përmirësoni sjelljen e makinës. Kjo menjëherë do të rezultojë në kosto tëkarburantit, emetimet e gazit, shpenzimet e mirëmbajtjes dhe aksidentet rrugore.  
Classes
Në shumë kompani të ndryshme, automjetet në flotë mund të jenë vozitur nga shoferë të ndryshëm, në bazë të shoferit dhe disponueshmërinë e automjeteve.
Classes
P&M International Road Transport implements Frotcom and experiences savings of approximately 15% in running costs and a 10 % reduction in fuel consumption.
Classes
Frotcom është një sistem profesional, inteligjent për zgjidhje të menaxhimit të flotës, i projektuar për të kontrolluar aktivitetet e flotës. Ne nuk kemi harruar në lidhje me pasuritë tuaja.
Classes
Kur ju transportoni mallra të vlefshme të cilat kanë nevojë për të kontrolluar hyrjen në brendësi të një gjysëm-rimorkio apo furgoni, Frotcom Qasja e kontrollit është zgjedhja juaj më e mirë.
Classes
Ky punim shpjegon se ku të vendoset pajisja gjurmuese e Frotcom brenda një automjeti, duke marrë parasysh llojet e ndryshme të automjeteve dhe pengesat më të shpeshta që bllokojnë sinjalet satelitore nga GPS dhe Sistemet e tjera Satelitore të Navigimit Global (GNSS) të përdorura nga Frotcom.
Classes
Ky dokument ju ndihmon të llogarisni kthimin e investimit me Frotcom. Dokumenti tregon se me miratimin e Frotcom, është e mundur të përmirësohet ndjeshëm efikasiteti i kostos, kënaqësia e klientit dhe produktiviteti, në të njëjtën kohë duke reduktuar kohën e ndërprerjes.
Classes
Frotcom International and Patinter, a Portuguese leading company in the international European transport sector, have signed an agreement for the extension of the business relationship that the two companies formed in 2007.
Classes
Can you imagine being in charge of 1500 trucks and 2000 semitrailers on a daily basis?
Classes
To ensure business and customers demands are met, IPC Travel chose Frotcom to efficiently track and monitor their vehicles, saving a large amount of time in its daily operations and also promoting customers safety.
Classes
The Federazione Regionale delle Misericordie della Toscana is an association of over 300 local organizations, charities, and civic centers operating in and around the Italian region, which provides integrated civil, medical and emergency services.
Classes
Sharrcem has adopted Frotcom as an easy way to monitor its assets while assuring customer satisfaction.
Classes
Established in 1888, De Beers is the world’s leading rough diamond company with unrivaled expertise in the exploration, mining, and marketing of diamonds.
Classes
Frotcom has enabled De Beers Exploration to achieve "Top Surface Vehicle Safety Compliance" in terms of De Beers Corporate Policy.
Classes
Lokacioni Bali u bë unik në Belgjike, kur ata vndosën t'i pajisin furgonët e tyre me Frotcom dhe i bëri ato ne dispozicion për të gjithë konsumatorët.
Classes
Flash Vehicle Rentals është një ofrues kryesor i menaxhimit të parkut, të punësojë automjetet dhe shërbimet e mirëmbajtjes për korporatat, organizatat humanitare dhe individëve në Sierra Leone.
Classes
Scootaxi, a startup company from Kosovo, is providing taxi service in Pristina with environment-friendly scooters, which are fast and easy to maneuver in heavy traffic, for just 1 € per journey.
Classes
Traveling thousands of miles per day, the passenger transportation company Badatours adopted Frotcom - vehicle tracking and fleet management solution - to optimize fleet performance and reduce operating costs.
Classes
Keetmanshoop Municipality implements Frotcom to curb misuse of council vehicles and to monitor the running costs of its fleet.
Classes
Frotcom was adopted by Elysée Irrigation Ltd. to measure and improve logistics and distribution performance. As a result, they also confirmed savings in vehicle maintenance and fuel consumption.
Classes
Med Frigo, një kompani greke e specializuar në transportin e detit, ka marrë kontrollin e plotë online të flotës se saj me Frotcom.
Classes
Some months ago, one of Frotcom Bulgaria’s customers asked how it would be possible for LKW Walter, the Austrian based full load transport company, to have access to its trucks’ positions.
Classes
Avtotransport Čampa, një kompani sllovene bazuar në Ortnek, e specializuar në shërbimin e transportit automatik, krenohet për përdorimin e Frotcom për të ofruar një shërbim të shkëlqyer të konsumatorëve.
Classes
Q Kur keni filluar përdorimin e Frotcom? A: Ne kemi qenë duke përdorur Frotcom që nga viti 2009, për tashmë 3 vjet.  
Classes
Inter-Adaks, d.o.o. is a family-owned business with more than 3 decades of history. Based in Kočevje, 50km south from the Slovenian capital, the company started the road transportation business with only one vehicle, traveling at the time in former Yugoslavia.
Classes
This Portuguese freight transport company has seen a significant improvement in the efficiency of both fleet and customer service levels since the company entrusted its fleet management and integrated monitoring to Frotcom.
Classes
Exceeding 200 trailers, Modis’ fleet is responsible for transporting goods to all Sonae Distribution hypermarkets, supermarkets, and department stores in Portugal.
Classes
Dauti Transportshped është një kompani ndërkombëtare e transportit, me seli në Shkup, Maqedoni, që punon në të gjithë Evropën.Kompania miratoi Frotcom për të përmirësuar lidhjen midis zyrës dhe shoferëve dhe për të ofruar në kohë reale ndjekjen mallrave për të gjithë klientët.
Classes
Themeluar në vitin 1992, Evro e shpejtuar është një kompani ndërkombëtare transportimin me mbi 19 vjet të operacioneve aktive në fushën e transportit tokësor ndërkombëtar.
Classes
EMŠA Šped, one of the Top 200 Macedonian companies, streamlined its processes and managed to reduce fuel costs using Frotcom Vehicle Tracking and Fleet Management system.
Classes
Bula Trans is a Macedonian company with over 20 years of experience, active in international transportation, construction materials, and furniture component businesses.  
Classes
Ondara Logística is a Catalonian logistics company operating a fleet of 42 vehicles providing integrated logistics and refrigerated goods transport to a far-reaching network of clients.
Classes
From a single truck company in 1993 Bal-Komerc has expanded to become a 30 plus vehicle operation.
Classes
The international transport company from Slovenia relies heavily on Frotcom to efficiently manage its operations and fleet costs, giving them tighter control over its business.
Classes
The use of Frotcom has provided Amigos Transport a better understanding of their fleet costs and a clear view of fleet operations.
Classes
PIMK is a Bulgarian transportation company that works all around Europe, from Portugal to Turkey.
Classes
Zelsa is a Spanish transportation company operating throughout Europe with more than 50 years of experience in the international transportations field. Client Challenges
Classes
Its continuous growth led BION LOGISTICA Y TRANSPORTE to track its assets through Frotcom and streamline its operations while increasing productivity and improving customer service.
Na kontaktoni
Përfitoni nga njohuritë dhe përvoja jonë.