Faqs

Shfletoni FAQs tonë

Gjithçka që duhet të dini para se të filloni të përdorni Frotcom

Funksionet bazike
Vehicle tracking system - Frotcom

Si funksionon sistemi i monitorimit së automjeteve?

Një njësi e vogël që përmban një pajisje gjurmuesi GPS është instaluar në secilën automjet. Pajisja është e lidhur me baterinë e automjetit. Kjo njësi ju lejon të monitoroni lëvizjen e të gjitha automjeteve: ku janë, ku ishin, kur filluan udhëtimin, ku ndaluan dhe për sa kohë. Duke përdorur çdo shfletues të internetit ose Frotcom Aplikacioni Menaxherit të flotës, mund të përdorni çdo informacion të vogël në lidhje me flotën tuaj. Për më shumë informacion në lidhje me të gjitha Karakteristikat e Frotcom, vizitoni seksionin Tiparet .

Instalimet
GPS tracker device installation

A do të ketë ndonjë shpim apo dëmtim të automjetit për të instaluar pajisjen gjurmues GPS?

Jo, nuk është e nevojshme të stërvitni ose dëmtoni automjetin për instalimin e pajisjes së gjurmuesit GPS.

Classes

Po. Frotcom siguron pajtueshmërinë me GDPR (Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave) me legjislacionin në fuqi mbi mbrojtjen e të dhënave dhe intimitetin , pasi ka konfiguruar proceset e tij për të siguruar përgjigje efikase për kërkesat për qasje dhe konsultim të të dhënave personale, si dhe azhurnime, ndryshime ose dërgim të të dhënave në një format të përbashkët dhe të strukturuar, nëse është e aplikueshme.

Classes

Frotcom mund të përdorë disa metoda të ndryshme për identifikimin automatik të shoferit, të tilla si lexuesi ibutton, lexuesi i kartave RFID, kartat e shoferit tahograf, ose hyrja e menaxhimit të Workforce. Disa prej këtyre ju lejon të mbani nën kontroll se cili shofer ishte caktuar në ndonjë udhëtim të caktuar.

Classes

Ju lutemi kontrolloni listën e vendeve ku Frotcom është në dispozicion nën seksionin Frotcom në të gjithë botën , ose na kontaktoni për informacione rreth partneri juaj më i afërt i Frotcom.

Classes

Ju lutemi sigurohuni që kompania juaj përdor sistemin e monitorimit së automjeteve për të gjurmuar automjetet dhe jo individët. Gjithmonë njoftoni drejtuesit e automjeteve se po ndiqni automjetet. Nëse i ndiqni këto dy rregulla, nuk duhet të keni asnjë problem. Sidoqoftë, për të qenë 100% të sigurt, ju lutemi kontrolloni legjislacionin tuaj lokal për përcjelljen e automjeteve.

Classes

Në varësi të modelit të saktë të përdorur, njësitë kanë afërsisht 7cm x 4cm x 2cm. Zakonisht, pajisja gjurmuese GPS fshihet, për arsye sigurie.

Classes

Ju lutem plotësoni formë në pjesën Bëhuni Partner

Classes

Frotcom është i shpërndarë në më shumë se 40 shtete rreth e qark botës, përmes një rrjeti të partnerëve të çertifikuar e lartë të kualifikuar. Shiko të gjitha beneficionet e të qenit Partner i Frotcom në pjesën Bëhuni Partner.

Classes

Po. Frotcom përputhet me legjislacionin ELD (Electronic Logging Device) dhe ju lejon të thjeshtoni menaxhimin e kohës së drejtimit brenda ELD kufijtë e rregulluar (HOS - Orari i Shërbimit), duke e bërë më të lehtë të vendosni se cili shofer mund të caktohet në një detyrë të re pa rrezikuar shkelje dhe gjobat që rezultojnë.

Classes

Sistemi i menaxhimit të karburantit përdor sensorë të nivelit të karburantit në rezervuarët e kamionëve. Frotcom mund të përdorë disa lloje dhe marka të sensorëve të nivelit të karburantit, me saktësi dhe madhësi të ndryshme matëse. Frotcom monitoron në mënyrë të përhershme nivelet e karburantit të rezervuarëve. Everydo luhatje e nivelit të karburantit analizohet për të zbuluar operacionet e karburantit dhe kullimit (vjedhje ose shkaqe të tjera të humbjes së karburantit).

Classes

Butonat e panikut bëjnë të mundur që shoferët të shkaktojnë alarm në një situatë emergjente. Eshtë një procedurë shumë e thjeshtë. Ndërsa përballen me një kërcënim, shoferët mund të mos jenë në gjendje të përdorin telefonat e tyre për të thirrur për ndihmë, por lehtë mund të shtypin një buton të fshehur paniku pa u parë nga agresori.

Classes

Ju lutem na kontaktoni. Ne do të gjenerojmë një fjalëkalim të ri për ju.

Classes

Frotcom ofron më shumë se 30 lloje të ndryshme të alarmeve të flotës, duke përfshirë Shpejtësinë e Lartë, Temperaturën e Motorit, Dyer të Hapur, butonin Panik, Nivelin e Karburantit, Përdorimin e Rrugës, Daljen nga Zona, dështimin e Tachograph, dhe shumë të tjerë. Ju mund të specifikoni nivele të ndryshme të alarmit dhe të njoftoni njerëz të ndryshëm.

Classes

Ju mund të zgjidhni nga dhjetëra lloje të ndryshme raportesh që adresojnë të gjitha llojet e aktiviteteve të lidhura me flotën. Do të gjeni raporte përmbledhëse që ju tregojnë informacionin thelbësor, si dhe raporte të specializuara të flotës, që adresojnë çështje specifike, si menaxhimi i karburantit ose sjellja e drejtimit. Më shumë informacion në lidhje me raportet e Frotcom është në dispozicion në seksionin Karakteristikat .

Classes

Komunikimet përfshihen për territorin kombëtar. Me opsion, sistemi do të funksionojë në të gjitha vendet e tjera. Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

Classes

Po, patjetër. Do të ketë trajnim për instalimet e automjeteve, për shfrytëzimin e Frotcom, dhe informata rreth biznesit. Së pari, kompania juaj duhet të aplikoj për t'u bërë Partner i çertifikuar. Pasi të pranojmë aplikimin tuaj, ne do ju dërgojmë informacionin e trajnimit. Ju lutem plotësoni Formën e Aplikimit në faqen Bëhu Partner.

Classes

Jo, përveç nëse u siguroni atyre emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj personal.

Classes

Jo. Gjithë sa ju nevojitet për të hyrë në Frotcom është një lidhje interneti dhe një shfletues uebi ose APP-ja e Frotcom në një smartphone.

Classes

Jo, një rrjet GSM është i nevojshëm për të dërguar të dhëna nga automjeti në Qendrën e të Dhënave të Frotcom.

Classes

Instalimi zakonisht do të zgjasë 30 minuta ose më pak në varësi të karakteristikave të automjetit. Aksesorët shtesë mund të kërkojnë më shumë kohë.

Na kontaktoni
Ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.