Menaxhim intelegjent i flotës për kompaninë tuaj

Frotcom ju jep mjetet që ju duhet për të menaxhuar flotën tuaj, nga ndjekja e automjeteve në shërbimet menaxheriale të vërtetë të flotës.

Frotcom
Intelligent Fleets

Trajnimi i shoferit

Monitoroni se si po drejtohen automjetet tuaja dhe trajnoni drejtuesit tuaj bazuar në të dhënat reale të drejtimit, me një pjesë të kostos.

Trajnimi i shoferit
I RI

Aplikacioni Menaxherit të flotës

Zbuloni aplikacionin E RI Frotcom Fleet Manager(Menaxherit të flotës) dhe kontrolloni flotën tuaj nga kudo që jeni.
Ky aplikacion është vetëm për abonentë e Frotcom.

Aplikacioni Menaxherit të flotës
Nga kudo që jeni

Kontrolloni flotën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive.

Frotcom ju lejon për të rritur produktivitetin, kufijtë dhe cilësinë e shërbimit.

Zgjidhjet
Kontroll e plotë e flotës tuaj

Dëshironi të keni flotë intelegjente?

Frotcom ju tregon se si në këtë video 3-minutëshe

Video

Besuar nga klientët në mbarë botën

Frotcom është zgjidhje intelegjente e menaxhimit të flotës së automjeteve, e përdorur nga klientët në mbarë botën. Nga flotat e vogla deri tek ato të mëdha dhe nga kompani me nevoja të ndryshme industriale.
Transportes Matos
Portugal
Road transportation
Lidercister Transportes
Portugal
Road transportation
Transportes Guardense
Portugal
Road transportation
Navigation Global, LLC
United States
Road transportation
Transportes 77
Peru
Distribution
Patinter - Portugal

"Ne jemi shumë të kënaqur për partneritetin me një sistem të mirë-konsideruar për përcjelljen e automjeteve, si Frotcom, cila na lejoi që të menaxhojmë flotën tonë në mënyrë më efektive dhe efikase. Ne do të vazhdojmë punën tonë së bashku."

Francisco Polonio
Kryetar i Bordit
-
Patinter - Portugal
Na kontaktoni
Filloni përdorimin e Frotcom. Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.