Menaxhimi i fuqisë punëtore

Menaxhimi i fuqisë punëtore dhe menaxhimi i automjeteve duke punuar së bashku.

Ju mund të monitoroni në ekran në dhomën e monitorimit si dhe kur çdo shërbim i transportit përparon. Menjëherë ju caktoni një kohë të paraparë të arritjes p.sh më vonë se sa ishte planifikuar. Ju mund të veproni para se është tepër vonë dhe periudha kohore e dorëzimit na mungon.

Moduli i menaxhimit të fuqisë punëtore ju lejon të dërgojë punë / detyra për shoferët tuaj në një mënyrë të lehtë dhe efektive. Pastaj, gjurmuar këto punë në kohë reale si secila përparon. Klientet tuaj do të vlerësojmë kontrollin që keni mbi çdo punë të kryer.

Në anën e automjetit, shoferi juaj merr një punë të re me tabletë e tij në bord. Ai analizon detajet e punës dhe e pranon atë duke prekur butonin Start. Që nga ai moment, tableti do të udhëheqë drejtuesin nëpër të gjitha fazat e planifikuara, derisa operacioni është përfunduar.

Opsionet shtesë në tabletë përfshijnë navigimin (Sygic /CoPilot) e mesazheve, ndër të tjera.

Mbrapa në zyrë, ju jeni në gjendje për të ndjekur çdo plotësim të vendeve të punës në kohë reale.

Në fakt, fleksibiliteti i modulit të menaxhimit të fuqisë punëtore ju lejon për të përcaktuar menu ekzakte të pritura për secilin lloj të detyrës, si dhe format e sakta që duhet të plotësohet nga shoferët tuaj në rrethana të tilla të ndryshme si furnizimet, karburantet, duke pritur periudha dhe kështu me radhë. Ju mund të konfiguroni atë për të përmbushur nevojat specifike të kompanisë suaj.

Moduli i menaxhimit të fuqisë punëtore siguron një "interface" për Android tableta, duke lejuar të dërgohen punë në Shoferët e duhur / automjete / ekipe.

Përveç kësaj, tekst mesazhet janë gjithashtu në dispozicion, duke përmirësuar ruajtjen e komunikimit për rishikimet e komenteve në të ardhmen.

Bord Tableti përfshin një modul të krejtësisht të naviguar, në mënyrë që shoferët tuaj mund të navigojnë për punë / detyra apo ndonjë adresë tjetër.

Mjaft user-friendly interface në tabelë udhëzon Shoferët të përparojnë nga një fazë në tjetrën. Në kohë reale, ky informacion është në dispozicion në Frotcom. Dispeçerët e din fazën e saktë të çdo pune në çdo moment në cdo kohë.

Teskt mesazhet e pranuara, për punë ose alarme shfaqen menjëherë në tabletë.

Karakteristikat kryesore
● Dërgimi i punëve
● Easy-to-use navigacion i integruar (versionet për kamion në dispozicion)
● Tekst komunikimi i Dy-Anshëm në mes të zyrës dhe shoferëve
● Paralajmërimet automatike kur statusi/puna nuk është në përputhje me lëvizjen e automjetit
● Alarmet shfaqen në tabletë (p.sh, alarme për sjelljen në përgjigje me frenimet e papritura)
● Menu krejtësisht e përshtatshme për secilin lloj të punës

 

Na kontaktoni
Përmirësoni efikasitetin e ekipit tuaj.

Benefitet

Dërgoni punë më lehtë dhe monitoroni ato

Cakto punë të automjeteve / shoferëve të duhur dhe pastaj monitoroni progresin e çdo pune.

Reduktoni konsumin e karburantit dhe mbërrini në destinacione në kohë

Shoferët mund të navigojnë direkt në destinacionet e tyre duke përdorur navigator të integruar. Jo më vozitje të kota

Rritni produktivitetin

Shoferët e juaj do të jenë në gjendje për të përfunduar më shumë urdhra pa tendosje shtesë.

Dokumentoni çdo hap të rrugës

Mblidhni forma nga tereni në çdo moment/kohë: prova e dorëzimit, punë të refuzuara, mbushje e karburantit, pritjet, etj

Pajisje dhe Aksesorë

MioWORK™
Model:
F740s
MioWORK™ F740s

Projektuar për t'u integruar në kantiere që kanë nevojë për lëvizshmëri dhe besueshmëri, veçanërisht menaxhimin e flotës, shërbimin në teren dhe aplikimin logjistik. I përshtatshëm për menaxhimin e fuqisë punëtore dhe navigimin e integruar.

Garmin Fleet Navigator (EOL)
Model:
700
Garmin fleet 700 Frotcom

I projektuar për kohë gjatë-ngarkesë së kamionëve të çisternës. Për t'u përdorur me software për zgjidhje të menaxhimit të fuqisë punëtore. Gjithashtu i përshtatshëm për navigacion të integruar.

Ondara Logística

“Frotcom’s Workforce Management system running on tablets was just what we were looking for... It has significantly improved the way we work and communicate and we’re immensely pleased with the WFM module.”

Kompania:
Ondara Logistica - Spain
Aktivitetet e Flotës: