Станете партнер на „Фротком“

Бидете дел од успешен тим што постојано расте.

Ќе заработувате со нашето решение

Brand

Препознатливост на брендот

Станете дел од мрежата што постојано расте, со сè поширока меѓународна препознатливост на брендот.

Приходи

Приходи

Додајте нов извор на приходи во вашата фирма.

Растечки пазар

Растечки пазар

Имајте успешна фирма на растечкиот пазар.

Како може да ви помогнеме

Ако ѝ се приклучите на мрежата партнери на „Фротком“, ќе имате пристап до целосен пакет, како и до обуки, помош, техничка поддршка и до постојани иновации, сè со цел да осигуриме дека на секој пазар ќе понудиме вреден пакет за клиентите.
  • Ако ѝ се приклучите на мрежата партнери на „Фротком“, ќе имате пристап до целосен пакет, како и до обуки, помош, техничка поддршка и до постојани иновации, сè со цел да осигуриме дека на секој пазар ќе понудиме вреден пакет за клиентите.
  • За сите обуки е задолжен „Фротком интернешенел“.
  • Добивајте непрекината техничка поддршка од тим висококвалификувани експерти.
  • Имајте постојано можност на клиентите да им понудите најнови уреди и услуги за лоцирање.
  • Бидете дел од фирма која постојано се развива

Пораст на пазарот на возни паркови

Комбинирана годишна стапка на пораст (КГСП) на бројот на системи за управување со возни паркови што се користат активно.

Region КГСП
Западна Европа ** 14,4%
Латинска Америка ** 13,1%
Северна Америка ** 14,0%
Russia/CIS and Eastern Europe * 13,5%
*2018-2023 **2020-2025 Извор: „Берг инсајт“ (Berg Insight)

Бидете дел од успешен тим што постојано расте

Работата ни е изградена врз добра основа и растеме

Постоиме од 1997 година и тековно работиме во повеќе од 40 земји

„Фротком интернешенал“ е глобален снабдувач на системи за лоцирање возила и за управување со возни паркови. Ние сме почитувана фирма што растеше непрекинато низ годините.

IT Mark ISO

Како да станете партнер на „Фротком“

Ако сте заинтересирани да станете сертифициран партнер на „Фротком“ во својата земја, почнете да ги читате нашите препораки Клучни чекори за успех“ (ПДФ-формат) и следете ги следните чекори за да го иницирате процесот за станување партнери.

Fill

Пополнете го образецот даден подолу

Прво, треба да ја пополните и да ни ја пратите апликацијата (видете подолу).

Evaluate

Ние ја проценуваме

Вашата апликација ќе ја анализира „Фротком интернешенал“. Ќе ве контактираме по кусо време и ќе го процениме вашиот потенцијал да станете партнер на „Фротком“.

Certificate

Почнува процесот на сертификација

Ако ја избереме вашата апликација, ќе го иницираме процесот на сертификација.

Фротком Партнер Апликација

Ве молиме пополнете ги информациите подолу за да го започнете процесот на вашата апликација.

* Задолжителни полиња.

Email field is invalid