Bëhu Partner në Frotcom

Bëhu pjesë e një ekipi të suksesshëm që është në rritje.

Ju do të fitoni para me zgjidhen tonë

Brand

Njohja e markës

Be part of a growing network with a widely increasing international brand recognition.

Të ardhurat

Të ardhurat

Shtoni një burim të ri të të ardhurave në biznesin tuaj.

Treg në rritje

Treg në rritje

Drejtoni një biznes të suksesshëm në një treg në rritje.

Si do t'ju ndihmojmë ne

Ако ѝ се приклучите на мрежата партнери на „Фротком“, ќе имате пристап до целосен пакет, како и до обуки, помош, техничка поддршка и до постојани иновации, сè со цел да осигуриме дека на секој пазар ќе понудиме вреден пакет за клиентите.
  • Përfito nga asistenca strategjike e marketingut bazuar në përvojën tonë.
  • Të gjitha trajnimet e nevojshme sigurohen nga Frotcom International.
  • Prano përkrahje teknike të vazhdueshme nga ekipi jonë me ekspertë të kualifikuar.
  • Të jesh në gjendje që vazhdimisht të ofrosh 'fjalën e fundit' në ndejke të automjeteve për klietët tuaj.
  • Bëhuni pjesë e një rrjeti në rritje dhe marke të njohur ndërkombëtare.

Rritja e tregut të flotës

Bashkimi i normës vjetore të rritjes në numrin e menaxhimit të flotës.

Regjioni CAGR
Europa Perendimore ** 14,4%
Amerika Latine ** 13,1%
Amerika Veriore ** 14,0%
Russia/CIS and Eastern Europe * 13,5%
*2018-2023 **2020-2025 Burim: Berg Insight

Bëhu pjesë e një ekipi të suksesshëm që është në rritje

Jemi të themeluar dhe po rritemi

Jemi këtu nga viti 1997 dhe tash për tash në mbi 40 shtete

Frotcom International është ofrues global i ndjekjes së automjeteve dhe sistemeve të menaxhimit të flotave. Jemi kompani solide dhe jemi në rritje të vazhdueshme përgjatë viteve.

IT Mark ISO

Si të bëhesh Frotcom Partner

Nëse jeni të interesuar për t'u bërë një partner në Frotcom në vendin tuaj, filloni duke lexuar pikat tona kyçe për sukses dhe rekomandimet (fotografi pdf) dhe ndiqni hapat e ardhshëm për të filluar procesin e partneritetit.

Fill

Plotëso formën më poshtë

Së pari, duhet të plotësoni aplikacionin dhe të dërgoni atë (Shih më poshtë).

Evaluate

Ne vlerësojmë aplikimin tuaj

Aplikacioni juaj do të analizohet nga Frotcom International. Ne do t'ju kontaktojmë së shpejti dhe do të vlerësojmë potencialin tuaj për t'u bërë Parter i Frotcom

Certificate

Procesi i çertifikimit fillon

Nëse aplikacioni juaj zgjidhet, ne do të fillojmë procesin e çertifikimit.

Frotcom Partner forma e aplikacionit

Ju lutemi të plotësoni informatat e më poshtme që të filloni procesin e aplikimit..

* Të dhëna të detyrueshme..

Email field is invalid