Интелигентно менаџирање на флота за вашата компанија.

Frotcom ви дава алатки кои ви се потребни да управувате со вашиот возен парк, од следење на возилата до вистинска интелигентна флота.

Frotcom
Intelligent Fleets

Обука на возачи

Следете како се возат вашите возила и обучете ги вашите возачи врз основа на вистински податоци за возење, по мал дел од трошоците.

Обука на возачи
Врз основа на реални податоци за возењето

Апликација за управување со возен парк

Откријте ја новата апликација Frotcom Fleet Manager и контролирајте ја вашата флота од каде и да сте. Оваа апликација е наменета само за претплатници на Фротком.

Апликација Фротком
Каде и да сте

Контролирајте го едноставно и ефективно возниот парк

Frotcom ви дозволува да ја зголемите продуктивноста,добивката и квалитетот.

Pешенија
Целосна контрола на вашиот возен парк

Сакате да имате интелигентна флота?

Фротком Ви покажува како во ова 3 минутно видео

Video [Disabled]

Ни веруваат клиенти од целиот свет

Фротком е решение за интелигентно управување со возниот парк што го користат клиенти од целиот свет. Од мали до големи возни паркови и од компании со потреби на најразлични индустрии.
Transportes Matos
Portugal
Road transportation
Lidercister Transportes
Portugal
Road transportation
Transportes Guardense
Portugal
Road transportation
Transportes Figueiredo
Portugal
Road transportation
Navigation Global, LLC
United States
Road transportation
Patinter - Portugal

„Задоволство ни е што сме партнери со таков ценет систем за лоцирање возила каков што е 'фротком', кој ни овозможи да управуваме со нашиот возен парк поефективно и поефикасно. Со задоволство ќе ја продолжиме нашата соработка“.

Франциско Полонио (Francisco Polónio)
Претседавач на одборот
-
Patinter - Portugal
Контактирајте не
Почнете да користите „фротком“. Со задоволство ќе ви помогнеме!