Ndjekja e aseteve

Kontrollin rimorkiot tuaja, kontejnerët dhe asete të tjera.

Menaxheri juaj i flotës hap telefonin pas një bisedë të gjatë me një tjetër shofer. Ai kthehet tek ju me një dyshim, duke konfirmuar shoferin që ai tash më është i dyshuar, Tash është një gjysëm-rimorkio e humbur.

Tregimet si ai më lart nuk janë diçka e paparë. Nëse nuk keni një sistem të përcjelljes për të monitoruar pasuritë tuaja, herët a vonë mund të ndodhë që të harroni të regjistroni një gjysëm rimorkio e cila ishte shkëputur nga një kamion.

Kjo është arsyeja pse shumë kompani kanë nevojë jo vetëm për të kontrolluar makinat e tyre, por edhe pasuritë e tjera të vlefshme, të tilla si gjysmë-rimorkio, kontejnerët, korpuseve të këmbyeshëm apo vagonët e mallrave.

Frotcom është një sistem profesional, inteligjent për zgjidhje të menaxhimit të flotës, i projektuar për të kontrolluar aktivitetet e flotës. Ne nuk kemi harruar në lidhje me pasuritë tuaja. Frotcom është e përgatitur për të siguruar juve me zgjidhje për të ndjekur dhe monitoruar pasuritë tuaja të vlefshme.

Zakonisht këto asete mbështeten në një automjet bashkangjitur për të komunikuar vendndodhjen e tyre dhe aktivitetet e tjera nëpërmjet GPS të mjetit. Megjithatë, kur ju duhet për të kontrolluar këto asete të tyre, shpesh herë nuk ka burime të jashtme të energjisë.

Për ndjekjen e aseteve, Frotcom përdor gjurmuesit autonom të GPS me bateri me kapacitet ultra-të lartë, duke i lejuar ato që të punojnë në periudha të gjata kohore pa energji të jashtme (deri në 8 vite në 1 pozicion në ditë).

Pajisja mbështetet në dy mënyra të konfigurimeve: "ndjekja 24-orëshe" dhe "24 orëshe + lëvizja".

● Ndjekja 24-orëshe

Pajisja do të dërgojë vetëm një sinjal në qendrën e të dhënave në Frotcom çdo 24 orë. Kjo mënyrë duhet të përdoret për të maksimizuar jetën e baterisë;

● 24-orë + ndjekja lëvizjes

Pajisja do të dërgojë një sinjal në qendrën e të dhënave në Frotcom çdo 24 orë dhe gjithashtu kur ai zbulon/detekton fillimin dhe fundin e një lëvizjeje. Lëvizja identifikohet nga një sensor pë lëvizje të brendshme.

Na kontaktoni
Kontrolloni rimorkiot, kontejnerët dhe asetet e tjera.

Benefitet

Përmirësimi i shikimit dhe llogaridhënies së aseteve në zinxhirin e furnizimit

Minimizoni rrezikun e humbjes së një pasurie dhe përmbajtjes të saj.

Ktheni pasuritë e vjedhura

Duke monitoruar asetet tuaja, ju keni një mundësi më të mirë për kthimin e pronave të vjedhura.

Streamline your trailer operations

Improve trailer utilization and reduce dwell time. 

Ulini kostot e punës dhe gabimet njerëzor me ndjekjen e aseteve përmes monitorimit digjital 

Mos thjesht mbështeteni në kujtesën tuaj për të gjetur ose për të kapur pasuritë në mënyrë manuale.

Përmirësimi i shfrytëzimit me qira

Nëse ju keni një biznes për dhënjen me qera të makinerisë së rëndë, ju duhet të jeni në gjendje për të vërtetuar vendndodhjen e aseteve tuaja për të konfirmuar pajtueshmërinë e kontratës për qera.

Pajisje dhe Aksesorë

Trailer and asset tracking device
Model:
Queclink - GV620MG (4G)
Queclink - GV620MG

This GPS tracking unit delivers a simple and cost effective solution for tracking trailers, where there is no external power for a long time, low frequency tracking can be set. In cases where the unit can be powered up during trips, from the tractors' main battery or the cooling engine in reefer semi-trailers, tracking is available every minute. You can also attach door open sensors or connect any digital input signal (e.g. panic button).

Monitorimi I Aseteve
Model:
Picotrack Qëndrueshmëria Primare
Asset tracking device - Frotcom

Kjo njësi e GPS është projektuar posaçërisht për ndjekjen e aseteve: kontejnerëve, gjysmë-rimorkiove etj