Alarm përmes Butonit të Panikut

Thjeshtë, por ajo mund të bëjë ndryshime një ditë.

Mesazhet e njëkohshme të alarmeve në kompjuterin tuaj dhe telefonin celular nuk lënë hapësirë për dyshim: Shoferi juaj ka shtypur Butonin e tij të paniku. Ju provoni ta thirrni atë, por telefoni i tij nuk ka qasje në rrjetë. Për fat të mirë, ju keni një tjetër automjet në afërsi, të cilët ju dërgoni menjëherë në vendin ku butoni i panikut është aktivizuar. Ndihma është rrugës.

Shoferët janë shpesh në një pozicion të vështirë për shkak se shumicën e kohës janë vetëm. Kompania juaj duhet të minimizojë rrezikun e tyre.

Butoni i Panikut bënë të mundur për shoferët tuaj për të shkaktuar një alarm në një situatë emergjente, të cilët mund të dërgohen, për të mos përmendur ju ngarkuar juve me probleme te tilla.

Kjo është një procedurë shumë e thjeshtë që mund të provojë të jetë e paçmueshme në një situatë fatkeqësie. Duke u përballur me një kërcënim, shoferët mund të mos jenë në gjendje të përdorin telefonat e tyre për të thirrur për ndihmë. Por një buton i fshehur i panikut lehtë mund të jetë e zgjidhja, pa u parë nga hajdutët.

Një buton i panikut është si një politikë e sigurimit. Ju shpresoni se ju kurrë nuk duhet të përdorni atë, por është mirë që të ketë atë nëse lind nevoja.

Sapo shoferi shtyp butonin e panikut, një alarm do të pranohet në Qendrën e të Dhënave në Frotcom.

Nga atje, në varësi të konfigurimeve që ju zgjidhni, alarmet do të transmetohen me email ose SMS drejt destinacioneve të zgjedhjes suaj.

Alarmet, të cilat janë regjistruar edhe në Frotcom për referencë në të ardhmen, përfshin informacion në lidhje me automjetin, shoferin, koha e butonit kur është shtypur dhe vendin ku ndodhi incidenti. Me këtë informacion, ju mund të përpiqni të kontaktoni shoferin ose dërgoni një automjet tjetër ose autoriteteve për vendndodhjen e saktë të automjetit.

Butoni i panikut është instaluar zakonisht brenda mundësive që të jetë e lehtë për shoferin pa qenë e dukshme për ndonjë agresor/hajdutë të mundshëm.

Na kontaktoni
Mos prisni për një urgjencë.

Benefitet

Mbroni Shoferët tuaj

Kjo është një procedure e thjeshte që ka rëndësi shumë të madhe në rast të një emergjence.

Përmirëso detyrën e kompanisë suaj të kujdesit

Kompania juaj është përgjegjëse për të siguruar një mjedis të sigurt për drejtuesit e saj. Një buton paniku është një hap tjetër në këtë drejtim.

Pajisje dhe Aksesorë

Panic Button
Model:
IBP-1
Panic button - IBP-1

Ky butoni panik instalohet fshehurazi në panel të kontrollit të automjetit. Duke shtypur atë sistemi do të gjenerojë një alarm rreziku.

Inter-Adaks - Slovenia

"Që nga viti që kemi filluar të perdorim Frotcom ne kemi filluar të zvogëlojmë nevojën për të kontaktuar Vozitësit, kanë rënë tarifat e komunikimit dhe është rritur siguria e vozitësve."

Andrej Štajdohar
CEO
-
Inter Adaks - Slovenia