Imobilizimi automjeteve

Butoni juaj për anti-vjedhje.

Automjeti juaj është vjedhur. Ju telefononi menjëherë policinë. Edhe pse ju mund të gjeni automjetin përmes Frotcom, ju doni të bllokoni makinën sa më shpejt të jetë e mundur para se të dal jashtë rrjetës.

A keni nevojë për një mënyrë për të bllokuar automjetin tuaj në rast të vjedhjes? Frotcom Immobilizer ju lejon të bllokoni makinën tuaj në rast të vjedhjes.

Për secilin automjet, ju do të merrni një kod unik që do t'ju lejojë për të bllokuar dhe zhbllokuar sistemin elektrik. Përdorni këtë ose nëpërmjet web interface të Frotcom ose përmes app Frotcom të smartphone.

Për arsye sigurie, imobilizimi i automjeteve do të ndodhë vetëm një herë kur automjeti është i parkuar dhe kur fiket. Kur kjo ndodh, imobilizimi do të aktivizohet menjëherë.

Që nga ai moment, vozitesi kur tenton ta ndez motorin përsëri nuk do të ketë efekt. Deri sa ju i jepni qasje automjetit duke dërguar kodin e zhbllokimin, ndezja nuk do të funksionojë pa kodin e zhbllokimit.

Vendos "GPS Controled" Sticker në automjetin tuaj, për të dekurajuar hajdutët. Kjo është ndoshta aq i rëndësishëm sa instalimi i vetë immobilizer.

Një immobilizer (switch kontrolli) i lidhur me qark ndezjen e automjetit është e kontrolluar nga një dalje dixhitale në pajisje GPS ndjekja Frotcom.

Kur ju ose ndonjë person tjetër i autorizuar lëshon urdhrin imobilizimit, kaloni hapet. Kjo pastaj shkurtime off qark elektrik për motorino. Si pasojë, nëse shoferi përpiqet të kthehet kyç për të rifilluar motor, asgjë nuk do të ndodhë.

Sapo një “antidot” sms dërgohet në pajisjen tuaj, ndërrimi do të mbyllet përsëri në baterinë aktuale të makinës për të arritur filluesin. Sapo shoferi të lëviz çelësin përsëri, motori do fillojë.

Për një arsyë sigurie, imobilizeri nuk ka ndonjë ndikim në ndonjë automjet në qoftë se ai është duke udhëtuar. Efekti i vetëm do të jetë për të çaktivizuar mundësin e shoferit për të rindezur makinën, pasi makina është fikur.

Karakteristikat kryesore
● Kod unik për secilin automjet
● Nuk ndërhyn në vozitje. Nuk është i rezikshëm
● Instalim i thjeshtë

Na kontaktoni
Rritni sigurinë e flotës suaj.

Benefitet

Veproni menjëherë

Bllokoni një automjet të vjedhur nga telefoni juaj, duke përdorur app/aplikacionin në Frotcom, ose nga web interface.

Kurse para

Rrisni shanset e një automjeti të vjedhur për të rikthyer atë para se hajdutët të dëmtojnë apo të vjedhin ngarkesën e saj. Përveç kësaj, ju mund të diskutoni me kushtet e sigurimit me kompaninë tuaj të sigurimit. Ju mund të zbuloni se ju keni të drejtë për norma të ulëta të sigurimit me një immobilizer të instaluar në automjetin tuaj.

Rritni sigurinë

Në rast të një sulmi, shoferët tuaj nuk duhet të rezistojnë. Vetëm ti dorëzojnë çelësat. Ju do të jeni në gjendje për të monitoruar situatën nga një distancë shumë të sigurt.

Sonoco - Guinea

"Menaxhimi i karburantit dhe gjurmimi i automjeteve kanë përmirësuar ndjeshëm kohën tonë të distribuimit. Ne madje jemi duke planifikuar të përdorim karakteristika shtesë të Frotcom që do të na ndihmojnë të marrim menaxhimin dhe sigurinë e flotës në një nivel tjetër."

Kerfala Camara
Menaxheri i logjistikës
-
Sonoco - Guinea