Frotcom TV

Kompania juaj në një kanal të TV.

Një vizitë e mundshme e ndonjë konsumatorit mund të kërkon nëse shërbimet tuaja janë të shkëlqyera. Ju dëshironi për ti lënë përshtypje atyre. Kjo është arsyeja pse ju duhet të keni një ekran të madh në murin tuaj në dhomën e takimit, duke shfaqur flotën TV tuaj, duke treguar të dhënat aktuale mbi flotën tuaj dhe të kompanisë.

Frotcom TV është një përparsi e jashtëzakonshme në ndjekjen e automjeteve. Bazuar në një format newscast TV dhe duke ofruar pamje panoramike në rrugë, ai ju vë në vendin e shoferit. Pasi të keni përdorur Frotcom TV, nuk keni nevojë të ktheheni prapa.

Kjo teknologji e mahnitshme është një realitet. Dhe kjo nuk është vetëm për vizitorët. Instaloni një ekran të madh në dhomën tuaj dhe kushdo që ju viziton mund të shikojnë përparimin e çdo udhëtimi. Është e njejtë si të jesh në vendin e pasagjerit.

I dizajnuar për një ekran të madh, me Frotcom TV ju do të jeni të informuar në kohë reale të ngjarjeve që ndodhin në flotën tuaj. Shikoni gjithçka pa lëvizur asnjë muskul! Vetëm rri duarkryq dhe shikoni.

Frotcom TV krijon një kanal të dedikuar televiziv për kompaninë tuaj. Ajo jo vetëm që përmban lajme në lidhje me flotën tuaj, por jep çdo informacion shtesë të lajmeve që ju zgjidhni, të tilla si BBC, Financial Times apo çfarëdo të tjera, me kusht që të ketë RSS (një standard i përbashkët internet për newsfeeds).

Përveç paraqitjes së lajmeve të flotës tuaj dhe lajme të tjera të para-zgjedhur nga ju, Frotcom TV vazhdimisht përcjell automjetet në flotën tuaj, si ngjarje të rëndësishme që ndodhin: alarmet e shkaktuara ose ardhja në destinacion janë dy shembuj, por ju mund të zgjidhni ngjarje të tjera që ju duhen.

Një nga karakteristikat më të mira në Frotcom TV është aftësia për të shfaqur pikëpamjet e 360-shkallë panoramike përreth automjetit. Me të vërtetë është gjëja më e afërt për të qenë atje vete!
Ju gjithashtu do të keni qasje në disa nga treguesit kryesorë të flotës së performancës (SIPK), të tilla si kostot e vlerësuara të përditshme, numri i alarmeve të shkaktuara, numrin e vizitave (për shembull për klientët), e banimit të tanishëm ose ngarkesës së punës, etj

Karakteristikat kryesore
● A newscast non-stop lajme në lidhje me flotën tuaj, kompaninë tuaj dhe çdo burim tjetër të lajmeve që ju dëshironi të shiqoni.
● Plotësisht automatike. Asnjë ndërhyrje njerëzore të nevojshme.
● E përkryer për tu shfaqur në një ekran të madh në zyrë
● Ju mund të konfiguroni atë që ju doni të shihni si lajm: alarmet, ardhjen e automjeteve, etj

Contact us
Krijoni kanalin televiziv Frotcom të kompanisë suaj.

Benefitet

Informacione në dispozicion

Ndiqni çdo lëvizje në një ekran të madh. Nuk ka nevojë për të kërkuar informacione; kjo do të jetë gjithmonë në dispozicion.

Impresionini klientët tuaj

Pasi vizitorët tuaj dhe konsumatorët shohin gjendjen e teknologjisë së artit të ofruar nga Frotcom TV, ata do të duan të punojnë me ju.