Служби за услуги на терен

Активностите на некои фирми вклучуваат услуги за клиентите на локацијата на клиентите. Управувањето со работна сила распоредена низ цел град или низ голем регион може да биде предизвик.

За ефикасен надзор на тимовите што извршуваат услуги на терен се потребни алатки за управување со возниот парк и за управување со работната сила за да се намалат оперативните трошоци, да се максимира продуктивноста и да се подобри опслужувањето на клиентите.

Особено е важно да може да се координира работењето на тимот, што вклучува правилно планирање и распределба на работата на тимови, навремено опслужување на клиентите и прифаќање ненадејна работа без да се прекинат операциите и претходно зададената работа.

Поврзани решенија

„Фротком“ е целосен пакет. Нашиот софтвер ги содржи сите карактеристики што ви требаат за да управувате со возниот парк, сеедно во која индустриска гранка работите. Откријте како може да ви помогнеме. 
Serma - Spain

„Серма“ (Serma) – Шпанија – општо – писмена препорака

Анхел Хереро (Ángel Herrero)
Раководител на службата за продажба
-
Serma - Spain

Запознајте се со нашите клиенти

IPKO
Kosovo
Field services
Alumer
Mozambique
Field services
Fox Sanidad Ambiental y Cia
Chile
Field services
Ramex Construction
Namibia
Field services
Doss & Facilities
South Africa
Field services
Hydroscand
Ireland
Field services
Banco BAI
Angola
Field services
Indigo Hotels
Mauritius
Field services
Winstel Technologies
South Africa
Field services
Контактирајте не
Откријте решенија на Фротком за флоти за теренски услуги.