Makine-me-Qera

Përdorimi i menaxhimit të flotës në bizneset makina-me-qera lejon kompanitë për të zbutur rrezikun e vjedhjes dhe dëmtimit të automjeteve, duke kontribuar në shërbimin më të mirë të konsumatorëve dhe reduktimin e kostove operacionale.
 

Kompanitë Makina-me-Qera duhet për të siguruar mjetet që janë përdorur në mënyrë korrekte nga klientët e tyre. Kjo përfshin përdorimin brenda rajoneve të paracaktuara, ngasje sjellje që nuk është e dëmshme për automjetin dhe mbledhjen e të dhënave të GPS që mund të përdoren për të provuar për klientët vlefshmërinë e shpejtimit gjoba ose gjoba për shkeljet e tjerë në komunikacion.

Për shkak të rrotullimit të lartë të automjeteve në biznes makina-me-qera, gjurmuesit GPS që përdoren në këto automjete janë zakonisht plug-and-play, për të shmangur kostot e instalimit dhe shpenzimeve te automjeteve të larta.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Na kontaktoni
Zbuloni zgjidhjet e Frotcom për flotat me qira.