Makine-me-Qera

Përdorimi i menaxhimit të flotës në bizneset makina-me-qera lejon kompanitë për të zbutur rrezikun e vjedhjes dhe dëmtimit të automjeteve, duke kontribuar në shërbimin më të mirë të konsumatorëve dhe reduktimin e kostove operacionale.
 

Kompanitë Makina-me-Qera duhet për të siguruar mjetet që janë përdorur në mënyrë korrekte nga klientët e tyre. Kjo përfshin përdorimin brenda rajoneve të paracaktuara, ngasje sjellje që nuk është e dëmshme për automjetin dhe mbledhjen e të dhënave të GPS që mund të përdoren për të provuar për klientët vlefshmërinë e shpejtimit gjoba ose gjoba për shkeljet e tjerë në komunikacion.

Për shkak të rrotullimit të lartë të automjeteve në biznes makina-me-qera, gjurmuesit GPS që përdoren në këto automjete janë zakonisht plug-and-play, për të shmangur kostot e instalimit dhe shpenzimeve te automjeteve të larta.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Flash Vehicles - Sierra Leone

"Pas pilotimit GPS / GPRS për ndjekjen e automjeteve zgjidhje të shumta në Sierra Leone, Frotcom ka dëshmuar të jetë fitues i qartë. Kjo na ka dhënë mundësi për të përmirësuar kontrollin mbi flotën tonë dhe vozitësit dhe na mundësoi rritjen e shërbimit tonë ndaj klientit."

John Stelzer
Drejtor Menaxhues
-
Flash Vehicle Rentals - Sierra Leone
Na kontaktoni
Zbuloni zgjidhjet e Frotcom për flotat me qira.