Ofroni një shërbim të mirë për klientët tuaj

Në botën e sotme të biznesit, konkurrenca është e ashpër. Tani më shumë se kurrë, ju duhet të përqëndroheni në përpjekjet tuaja në shërbim të jashtëzakonshëm të konsumatorëve. Sigurimi i një shërbimi të qëndrueshëm, shërbim i nivelit të lartë për të mbajtur klientët tuaj të lumtur. Ja se çfarë ju duhet për të arritur cilësinë e shërbimit të lartë:

Ofroni çmime konkurruese

Në tregun konkurrues të sotëm, një nga sfidat tuaja kryesore është për të mbajtur çmimet tuaj si konkurruese që të jetë e mundur, në mënyrë për të shmangur humbjen e klientëve me konkurrentët e juaj. Por sigurisht kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbasni para.

E vetmja mënyrë për ti qëndruar çmimeve konkurruese është për të mbajtur shpenzimet tuaja aq të ulëta sa të jetë e mundur.

Solution – Provide a good service to your customers

Të jeni më fleksibël në shërbimet që ju ofroni

Ndonjëherë është e nevojshme për të përshtatur në rrethana. Për shembull, një klient mund të ju pyes për një shërbim, kur dita juaj është planifikuar tashmë ndryshe. Ju duhen mjete që ju lejon për të pranuar shërbime të reja, të komunikoni në mënyrë të qartë për ndryshimet për shoferët përkatës dhe më në fund, të ofroni shërbim në kohë pa ndikuar në shërbime të tjera, duke ndërprerë shërbimet apo klientët.

Duke përdorur mjete të tilla, ju jeni në gjendje për të pranuar më shumë shërbime, të befasoni klientët tuaj dhe të bëni më shumë para në këtë proces.

Mbani klientët tuaj të përditësuar mbi statusin aktual të shërbimit që ju ofroni

Nëse ju doni të siguroni një shërbim të shkëlqyer, duke mbajtur klientët tuaj të informuar në lidhje me statusin e shërbimeve që ju ofroni atyre. E panjohura mund të jetë një shkak i stresit, në mënyrë që të zvogëloni ankthin e klientëve tuaj duke u dhënë atyre një arsyetime më të përhershëm për shërbimet tuaja.

Për shembull, ju mund të aktivizoni tracking ticket për disa nga klientët tuaj: këto janë lejet e veçanta që mundësojnë ata për të ndjekur drejtpërdrejt automjetet në ekzekutimin e shërbimeve të tyre. Ose ju mund të konfiguroni në Frotcom për të dërguar email apo mesazhe me tekst në klientët tuaj, kur automjetet tuaja janë

afer për të arritur në vendin e tyre.

Dërgoni siç keni premtuar, edhe kur diçka shkon keq

Gjëja e fundit që konsumatorët duan të dëgjojnë është justifikimet. "Unë e kuptoj kamioni juaj kishte një aksident, dhe më vjen keq për këtë, por kam nevojë për mallrat e mia ti kemi këtu para orës 7pm ashtu siç është premtuar, përndryshe prodhimi im do të ndalet dhe unë do të humbasë afatin tim."

Cfarë po bën? Ju duhet që shpejt të mendoni për alternativa. Ju duhet të dini që mjeti tjetër mund të marr atë ngarkesave dhe të dorëzojë atë për te konsumatori. Ju duhet të dini se cili është kamion më i afërt në dispozicion, kontrolloni dhe kalkuloni distancën e shoferit të makinës - për t'u siguruar që ai ose ajo ende mund ta bëjnë këtë sot, - dhe pastaj të delegoni këtë punë në atë shofer.

Klienti juaj do të përdoret për të ju ofruar shërbime në kohë, edhe nëse ata janë në dijeni të mrekullive të vogla që ju keni për të kryer çdo ditë në mënyrë që të tërheqnië atë. Në rregullë është…

Autotransporti Campa - Slovenia

"Duke përdorur Tracking-Ticketing në Frotcom, kompania ofron klientëve të saj vendndodhjen e mallrave të tyre në kohë reale dhe të dhëna të tjera relevante në lidhje me ngarkesat e tyre."

Gregor Čampa
Managing Director
-
Autotransporti Čampa - Slovenia

Zgjidhje e plotë e menaxhimit të flotës

Frotcom is a complete package. Our software contains all the features you need to manage your fleet, whatever the industry you work in. Discover how we can help.
Solutions
Na kontaktoni
Ofroni një shërbim të mirë për klientët tuaj.