Partnerët e integrimit

Zbuloni sistemet e integruara tashmë me Frotcom.

Frotcom ofron një gamë të gjerë integrimesh për të dërguar dhe marrë të dhënat që ju nevojiten nga sistemet e jashtme. Ne jemi partnerë me sistemet kryesore të IT në industrinë e transportit dhe logjistikës. Ne gjithashtu integrohemi me Burimet Njerëzore, Faturimin, ose programin ERP. Vazhdoni të lexoni për të parë me kë jemi integruar tashmë dhe të na kontaktoni nëse keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me API Frotcom.

VDO Fleet

VDO Fleet është një sistem i bazuar në re (Cloud) që përmban mjete të analizës tahograf. Me këtë integrim, ju mund të ngarkoni automatikisht në VDO Fleet të gjithë skedarët tahograf të marra përmes shërbimit të Shkarkimit në largësi Tachograph.

VDO

Truckcontroller

Truckcontroller është një platformë dixhitale që përmban mjete të analizës së tahografit. Me këtë integrim, ju mund të ngarkoni automatikisht në Truckcontroller të gjitha filet e tahografit të marrë përmes shërbimit Tachograph Remote Download.

Truckcontroller

BG Toll

Që nga 1 Mars 2020, një sistem elektronik për mbledhjen e tarifave është futur në një total prej 3,115 km seksionesh rrugore të rrjetit rrugor Bullgar.

Me këtë integrim, Frotcom mund të krijojë një integrim me DToll, i cili është një aplikacion i zhvilluar dhe në pronësi të DAK-22 (Ofruesi i Deklaratës së Pagesave) që mbledh të dhënat e automjeteve, i përpunon ato në formatin e kërkuar, dhe pastaj ia dërgon një Ofruesi të Shërbimit Kombëtar ( PSK).

Pagesa e tarifave bëhet automatikisht dhe nuk ka nevojë që shoferët të ndalen diku për të paguar.

BG-Toll

Hu-Go

Që nga 1 korriku 2013, sistemi elektronik i taksave me bazë në distancë (DTS) është futur në një total prej 7,000 km seksionesh rrugore të përcaktuara të rrjetit publik rrugor hungarez (autostradat, rrugët kryesore).

Nëse automjetet tuaja udhëtojnë në këto rrugë të kontrolluara me një njësi GPS në brendësi të Frotcom, HU-GO mund të ngarkojë automatikisht koston e seksionit të drejtuar.

HU-GO

Timocom

TimoCom është një ofrues i shërbimeve IT për industrinë evropiane të transportit. Një nga transportuesit më të mëdhenj nga vendet e tregut të kamionëve. Frotcom ka zhvilluar një integrim që lejon partnerët e transportit Timocom, të pajisur me Frotcom, të autorizojnë pozicionet e automjeteve të tyre të jenë të disponueshme për klientët e tyre përmes sistemit TimoCom.

Timocom

DHL - SatMars

DHL është lideri i tregut global në industrinë e logjistikës. Frotcom është integruar me DHL përmes SatMars. SatMars e quan Frotcom API në mënyrë periodike, për secilën llogari, dhe merr vendndodhjen aktuale të të gjitha automjeteve të kthyera nga filtri i vendosur.

DHL

DHL - Fleet Fence

DHL është lideri i tregut global në industrinë e logjistikës. Frotcom është integruar me DHL përmes Fleet Fence, një sistem i përdorur nga DHL për transportuesit. Të dhënat e dërguara përfshijnë vendndodhjen, shpejtësinë, drejtimin, odometrin, temperaturën dhe sensorët e dyerve.

DHL

Gefco

Gefco Group është një ekspert botëror në zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit dhe udhëheqësi evropian në logjistikën e automobilave. Kompania ofron transportin rrugor, ajror, hekurudhor dhe oqean, si dhe transportin e mallrave, paketimin dhe shërbimet e deponimit. Frotcom ka zhvilluar një integrim me Gefco.

Gefco

LKW Walter

LKW Walter është një organizatë evropiane e ngarkesave të plota në rrugë dhe në Transport të kombinuar në të gjithë Evropën dhe nga Rusia, Azia Qendrore, Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut.

Frotcom ka zhvilluar një integrim që ju lejon të dërgoni të dhënat e përcjelljes së automjetit përmes shërbimit në internet të Frotcom. Frotcom është çertifikuar nga LKW Walter si një sistem gjurmimi i përputhshëm me sistemin e tyre të brendshëm të përcjelljes së ngarkesës.

LKW Walter

Shippeo

Shippeo është një platformë udhëheqëse e shikueshmërisë së zinxhirit të furnizimit në Evropë, duke u dhënë kompanive qasje të menjëhershme në informacione parashikuese dhe në kohë reale për të gjitha dërgesat e tyre. Integrimi i Frotcom me Shippeo lejon klientët të shohin të dhënat për përcjelljen e automjeteve të Frotcom në sistemin e Shippeo.

Shippeo

Monitorimi i Lodhjes së Shoferit - MR688

Frotcom është integruar me sistemin e monitorimit të lodhjes së shoferit MR688, nga Care Drive. Me këtë sistem, është e mundur të merrni paralajmërime kur pajisja zbulon një ngjarje Lodhjeje ose Shmangie nga shoferi. Aktualisht, Frotcom mbështet shoferin e lodhjes Monitor MR688 dhe MR688B (versionet RS232) prodhuar nga Care-drive.

Care Drive

ELB-Lock®

Frotcom është integruar me ELB-Lock®, prodhuar nga Trans-Safety LOCKS® GmbH. Me këtë sistem, dyert e kontejnerëve dhe rimorkiot mund të sigurohen dhe operohen si në vend ashtu edhe në distancë, përmes Frotcom, duke përmirësuar sigurinë dhe kontrollin mbi mallrat.

Trans safety Locks

Garmin

Kombinimi i fuqisë së navigimit Garmin për menaxhimin e flotës me fleksibilitetin e një tableti të shkallëzueshëm dhe aplikacionin e Menaxhimit të Punës së Fototomit Mobile, ju lejon të dërgoni punë / detyra tek shoferet tuaja më lehtë dhe në mënyrë efektive. Pastaj mund të gjurmoni secilën punë në kohë reale ndërsa procesohet. Ju do të vlerësoni kontrollin që keni mbi secilën punë siç kryhet.

Garmin

Repsol

Repsol është një nga kompanitë më të mëdha të energjisë që operon në të gjithë globin. Aktivitetet e Repsol variojnë nga kërkimi i naftës dhe gazit, prodhimi deri te rafinimi dhe shitja e produkteve të derivuara dhe ofrimi i shërbimeve, të tilla si gazi natyror dhe energjia elektrike. Me këtë integrim, klientët mund të kenë informacionin e Frotcom dërguar direkt në platformën Repsol përmes Data Feed.

Repsol

Sixfold

Sixfold është një nga platformat kryesore të shikimit të logjistikës në kohë reale të Evropës për zinxhirin e furnizimit. Frotcom është një Partner Premium dhe ofron një integrim të mbështetur natyrshëm në Sixfold me një zgjidhje me një klikim. Ju nuk do të keni nevojë për një ngarkesë shtesë pune për konfigurimin e llogarive të përdoruesve manualisht.

Sixfold_Frotcom_Premium Telematics Partner
Na kontaktoni
Merrni të dhënat që ju nevojiten me Frotcom API.