Градежна опрема

Градежната опрема, товарачите, булдожерите, копачите, виљушкарите или другата опрема треба постојано да се следат.

Скапата градежна опрема постојано се користи на оддалечени градилишта и се остава таму додека не се заврши градењето. Неопходно е да се следи овој имот, не само за да се избегнат кражби туку и за да се следи работењето на моторот, а со цел да се обезбеди негово одржување во вистинско време. 

Во случај на изнајмена градежна опрема, често во договорот се вклучува и максималниот број часови на работа на моторот, а следењето на тој број е многу важно за да се избегнат казни и дополнителни трошоци.

Поврзани решенија

„Фротком“ е целосен пакет. Нашиот софтвер ги содржи сите карактеристики што ви требаат за да управувате со возниот парк, сеедно во која индустриска гранка работите. Откријте како може да ви помогнеме. 
Pemagraf - Spain

„Откако почнавме да го користиме 'фротком' во нашиот возен парк, поуспешно ја контролираме продуктивноста на терен и, како резултат на тоа, зголемени се ефикасноста на нашите тимови и задоволеноста на нашите клиенти“.

Блас Сесе (Blas Sesè)
Извршен директор
-
Pemagraf - Spain
Контактирајте не
Откријте решенија на Фротком за вашата индустрија.