Pajisjet e ndërtimit

Pajisjet e ndërtimit, si: ngarkues, buldozerë, Fadrom, Vinça piruni apo të tjera, duhet të monitorohen gjatë gjithë kohës.

Pajisje të shtrenjta të ndërtimit dislokohet shpesh në oborret e largëta dhe atje qëndrojnë deri ndërtimi të përfunduhet. Është e nevojshme për të monitoruar këto asete, jo vetëm për të shmangur vjedhjen, por edhe të mbajni gjurmët e orëve të motorit për të siguruar që mirëmbajtje është kryer në kohën e duhur.

Në rastin e pajisjeve të ndërtimit me qira , një numër maksimal i orëve të motorit është përfshirë shpesh në kontratë, kështu që mbajtja e kësaj shifre është kryesore për të shmangur gjobat dhe shpenzime shtesë.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Contact us
Gjeni zgjidhje në Frotcom për industrinë tuaj.