Frotcom është paketë e plotë për GPS përcjelljen e  automjeteve

Karakteristikat

Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.

Route planning and monitoring

Ndjekje e automjeteve dhe aseteve

Karakteristika thelbësore që ka nevojë çdo menaxher flote për të menaxhuar një flotë në mënyrë efikase.

Ndjekje e automjeteve dhe aseteve
Sigurimi

Intelekti i flotës

Intelegjenca e flotës në Frotcom njëmend e ngrit menaxhimin e flotës suaj në nivel tjetër.

Menaxhimi i mardhënieve me konsumatorë

Sepse ju duhet të mbani konsumatorët e kënaqur.

Opsionet tjera

Shumë më shumë karakteristika për ju, që të provoni.

Na kontaktoni
Zbuloni të gjitha tiparet. Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.