Menaxhim intelegjent i flotës për kompaninë tuaj

Frotcom ju jep mjetet që ju duhet për të menaxhuar flotën tuaj, nga ndjekja e automjeteve në shërbimet menaxheriale të vërtetë të flotës.
PROVO DEMO
Frotcom
Intelligent fleets

Kontrolloni flotën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive.

Frotcom ju lejon për të rritur produktivitetin, kufijtë dhe cilësinë e shërbimit.
Zgjidhjet
Kontroll e plotë e flotës tuaj

Frotcom App për smartphone

Kontrolloni flotën tuaj nga kudo që të jeni. Ky app është vetëm për abonentë të Frotcom.
App smartphone
Frotcom App për smartphone

Frotcom API lejon integrimin e plotë me aplikacionet tuaja.

Zbuloni sistemet e integruara tashmë me Frotcom dhe na kontaktoni për më shumë informacione se si të integroheni me API Frotcom.
Integrimi me Frotcom API
Merrni të dhënat që ju nevojiten

Dëshironi të keni flotë intelegjente?

Frotcom ju tregon se si në këtë video 3-minutëshe

Video

Besuar nga klientët në mbarë botën

Frotcom është zgjidhje intelegjente e menaxhimit të flotës së automjeteve, e përdorur nga klientët në mbarë botën. Nga flotat e vogla deri tek ato të mëdha dhe nga kompani me nevoja të ndryshme industriale.
Patinter - Portugal

"Ne jemi shumë të kënaqur për partneritetin me një sistem të mirë-konsideruar për përcjelljen e automjeteve, si Frotcom, cila na lejoi që të menaxhojmë flotën tonë në mënyrë më efektive dhe efikase. Ne do të vazhdojmë punën tonë së bashku."

Francisco Polonio
Kryetar i Bordit
-
Patinter - Portugal
Na kontaktoni
Filloni përdorimin e Frotcom. Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.