Mbledhja dhe riciklimi i mbeturinave

Automjetet për menaxhimin e mbeturinave përdoren për të mbledhur mbeturinat dhe transportuar atë në vende ku ruhen, përpunohet dhe  riciklohen. Menaxhimi i flotës përmirëson kënaqësinë e konsumatorit dhe zvogëlon aksidentet.

Menaxhimi i flotës së automjeteve të grumbullimit të mbetjeve zakonisht është e fokusuar në monitorimin e zbatimit të rrugëve të caktuara, duke u siguruar që çdo pjesë e mbeturinave ose enë në rrugë është mbledhur.

Përveç kësaj, sjellja e makinës është analizuar për të zbutur rrezikun e aksidenteve dhe për të ulur kostot e konsumit dhe të mirëmbajtjes karburantit.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Keetmanshoop Municipality - Namibia

"Ne kemi qenë në gjendje të zvogëlojmë kostot e karburantit duke ndjekur automjetet tona, duke konsultuar raportet e përdorimit për periudhën e lejuar ose kohën e punës, duke analizuar konsumin e kostos së karburantit dhe përdorimin e automjeteve."

Desmond Basson
CEO
-
Keetmanshoop Municipality - Namibia

Meet some of our clients

Séché Group
Peru
Waste collection and recycling
Rubber Vulk
Spain
Waste collection and recycling
Каскада ООД
Bulgaria
Waste collection and recycling
Atics Ltd
Mauritius
Waste collection and recycling
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhje në Frotcom për industrinë tuaj.