Miniera

Menaxhimi i flotës së automjeteve në industrinë e minerave është kryesisht i fokusuar në përmirësimin e sigurisë dhe pajtueshmërinë me rregullat e punës.

Një nga sfidat e menaxhimit të flotës në industrinë e minerave është për të përmirësuar operacionet e automjeteve dhe për të siguruar mbrojtjen dhe sigurinë. Në fakt, automjetet përdoren shpesh në kushte të vështira të mjedisit. Për më tepër, automjetet operojnë shpesh në zonat e largëta. Nëse diçka shkon keq, shoferët duhet të jenë në gjendje të thërrasin për ndihmë dhe automatikisht të bëjnë pozitën e tyre të njohur për shpëtimtarët.

Në fakt, pajtueshmëria dhe siguria e automjeteve është ndër shqetësimet kryesore në industrinë e minerave dhe është zakonisht pjesë e politikës së përbashkët e kompanive.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
De Beers - Botswana reference

"Për eksplorimin e birrave, si në Afrikën e Jugut ashtu edhe në Botsvana, siguria e punonjësve tanë që përdorin automjete të kompanisë është një faktor i rëndësishëm, siç është administrimi i kostos dhe kontrolli i duhur i flotës."

Gerhard van der Waal
Menaxher i Shëndetit dhe Sigurisë
-
De Beers - Botswana

Meet some of our clients

afb
Ghana
Mining
Sierra Rutile
Sierra Leone
Mining
Metso minerals
Ghana
Mining
GMI Haulage
Sierra Leone
Mining
Sierra Diamonds (Newfiled Ltd)
Sierra Leone
Mining
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhjet e Frotcom për flotat minerare.