Shërbimet e urgjencës

Kur jeta ose pasuria është në rrezik, menaxhimi i automjeteve emergjente dhe ekipet duhet të jenë në të mirë të saj.

Automjetet e emergjencës përdoren shumë shpesh në situata të jetës-dhe-vdekjes. Kjo është arsyeja pse menaxhimi i flotës është ndër mjetet misionit-kritike të përdorura nga shërbimet e emergjencës.

Menaxhimin e flotës e ndihmon të zgjidhni automjetin më të afërt në dispozicion në një situatë kritike, për shembull. Gjithashtu lejon komunikim më të mirë, të sigurt dhe të qartë me shoferët kur udhëzime duhet të jepen në kohë reale dhe pa mundësinë e një keqkuptimi.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Federazione Regionale delle Misericordie della Toscana - Italia

"Ne krenohemi me veten të jemi të parët në shërbimin tonë, dhe për të sjellë në bord Frotcom - Zgjidhje për Manaxhimi dhe monitorim do të na ndihmojë për të vazhduar shërbimet emergjente kryesore në Toscana."

Federico Bonechi
Office Emergencies Director
-
Federazione Regionale Misericordie della Toscana - Italy

Meet some of our clients

Na kontaktoni
Gjeni zgjidhjet e Frotcom për flotat e emergjencës.