Служби за продажба

Лицата што работат во служби за продажба треба редовно да ги посетуваат клиентите. Управувањето со возниот парк доделен на службата за продажба ви овозможува да ги подобрите продуктивноста на тимот и опслужувањето на клиентите.

Во многу индустрии, една од задачите на продажните тимови е периодично да ги посетуваат клиентите за да примат нарачки, за да проверат дали клиентите се задоволни и за да промовираат нови производи. Управувањето со тие возни паркови влијае врз продуктивноста на тимот и врз тоа дали ќе бидат задоволни клиентите. Треба да се потврди дека клиентите се посетуваат редовно и според планот.

Поврзани решенија

„Фротком“ е целосен пакет. Нашиот софтвер ги содржи сите карактеристики што ви требаат за да управувате со возниот парк, сеедно во која индустриска гранка работите. Откријте како може да ви помогнеме. 
Rubber Vulk - Spain

„Благодарение на 'фротком', се зголемија нашата продажба и задоволеноста на клиентите“. 

Давид Родригез Муњоз (David Rodriguez Muñoz)
Управител за контрола на квалитетот
-
Rubber Vulk - Spain

Запознајте се со нашите клиенти

Divemotor
Peru
Sales forces
Kopitarna Sevnica
Slovenia
Sales forces
Mantrac
Sierra Leone
Sales forces
Контактирајте не
Откријте решенија на Фротком за продажни флоти.