Forcat e shitjes

Shitësit profesionistë duhet të vizitojnë klientët mbi një bazë të rregullt. Menaxhimi i flotës caktohet nga forca e shitjes e cila ju lejon të monitoroni dhe të përmirësoni produktivitetin dhe shërbimi ndaj klientit.

Në shumë industri, roli i ekipit të shitjes përfshin vizita periodike për klientët në mënyrë që të mbledhin urdhërat, kontrollin dhe kënaqësinë e konsumatorit dhe promovimin e produkteve të reja. Menaxhimi i këtyre direkt reflekton mbi ekipet e produktivitetit dhe kënaqësinë e konsumatorëve. Është e nevojshme për të konfirmuar që klientët janë duke u vizituar rregullisht dhe sipas planit.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.
Rubber Vulk - Spain

"Falë Frotcom, ne kemi rritur shitjet, produktivitetin tonë dhe kemi dhuruar kënaqësi të konsumatorëve."

David Rodriguez Muñoz
Quality Control Manager
-
Rubber Vulk - Spain

Meet some of our clients

Kopitarna Sevnica
Slovenia
Sales forces
Divemotor
Peru
Sales forces
Mantrac
Sierra Leone
Sales forces
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhje Frotcom për flotat e forcave të shitjes.