Transporti tokësor i pasagjerëve

Transporti publik i udhëtarëve është e karakterizuar nga shërbimet e planifikuara në rrugët fikse. Si këto menaxhohen, ka shumë ndikim në kënaqësinë e klientit.
 

Menaxhimi i flotës së transportit tokësor të udhëtarëve është përdorur për të monitoruar zbatimin e rrugëve të paracaktuara nga ana e autobusëve të caktuar. Kjo përfshin monitorimin e largimit dhe  arritjes, duke njoftuar pasagjerët me kohës dhe të tjerët, si dhe sjelljen ngasjes.

Prandaj, menaxhimi i flotës ka një ndikim të madhë në shërbim të konsumatorëve dhe të sigurisë së tyre, si dhe ndikon në uljen e shpenzimeve të karburantit, duke shmangur ngasjet agresive.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.

Meet some of our clients

Autocars Calella
Spain
Passenger land transport
Belgian Bus Sales
Belgium
Passenger land transport
ΚΤΕΛ Ηρακλείου
Greece
Passenger land transport
Solis
Mauritius
Passenger land transport
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhjet Frotcom për flotat e pasagjerëve.