Бесплатна верзија

Пред да одлучите да ја купите целосната верзија на „фротком“, пробајте ја бесплатната верзија. Навистина е бесплатна.

Што содржи бесплатната верзија?

Со бесплатната верзија на „фротком“ може да лоцирате/да најдете уред „андроид“.  Откако ќе ја преземете и инсталирате бесплатната апликација на вашиот паметен телефон, ќе можете да ја следите, управувате и контролирате неговата локација (потребна е дозвола за корисникот за паметен телефон).

Сите лични податоци се собираат, обработуваат и раководат според политиката на приватност на Frotcom International.

Дали е навистина бесплатна?

Да.

Каде може да ги видам локациите?

Ќе добиете овластување за да се регистрирате на www.frotcom.com и да го лоцирате паметниот телефон „андроид“

Колку паметни телефони може да лоцирам во бесплатната верзија?

Само еден уред по сметка.

До кога ќе може да ја користам бесплатната услуга?

До кога сакате.

Free version

Разликите помеѓу бесплатните и целосните верзии

Има неколку важни разлики меѓу бесплатната и целосната верзија

бесплатната верзија

 • Лоцира паметни телефони „андроид“
 • Лоцирање на најмногу еден паметен телефон по сметка
 • Информации што се собираат: локација, насока и брзина, на секоја минута кога возилото е во движење
 • Основни видови извештаи и аларми
 • Соодветна само за основно лоцирање и за процена
 • Бесплатна
 • Нема телефонска линија за поддршка

Целосна верзија

 • Лоцира професионални ГПС-локатори во возилата
 • Лоцирање неограничен број возила по сметка
 • Основни информации што се собираат: статусот во однос на локацијата, насоката, брзината и палењето, на секоја минута кога возилото е во движење;
 • Други информации што се собираат (по избор) се податоци од сензорите, вртежи на моторот, температура на моторот, тахографски податоци
 • Другите услуги по избор ги вклучуваат сите карактеристики опишани на веб-локацијата: возачкото однесување, управувањето со трошоците, управувањето со работната сила, далечинско симнување на тахографскиот материјал, како и многу други.
 • Целосен пристап до десетици видови извештаи и аларми
 • Соодветна за професионално управување со возниот парк
 • Целосна поддршка по продажбата и телефонска линија за поддршка