Shërbimet në terren

Aktivitetet e disa shoqërive që kërkojnë shërbimin e klientëve në ambientet e tyre. Menaxhimi i një fuqie punëtore të shpërndarë nëpër qytete apo rajon të madh mund të jetë sfiduese.
 

Mbikëqyrja efektive e ekipeve të shërbimit në terren kërkon përdorimin e menaxhimit të flotës dhe të menaxhimit të fuqisë punëtore në mjete për të ulur shpenzimet operative, të maksimizoni produktivitetin dhe për të përmirësuar shërbimin e konsumatorëve.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme që të jenë në gjendje për të koordinuar punët e ekipit, i cili përfshin saktë planifikimin caktimin e vendeve të punës në ekipe, duke u siguruar se klienti është shërbyer në kohë, dhe duke njoftuar në minutën së fundit që të mos ndërprenë punët operacionele të para-caktuar.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.

Meet some of our clients

United Nations Develpment Programme
Liberia
Field services
Kujtesa
Kosovo
Field services
Fysair
Cyprus
Field services
Omnicane Ltd
Mauritius
Field services
Aceros Arequipa
Peru
Field services
Winstel Technologies
South Africa
Field services
Siat Group
Ghana
Field services
Minimax
Kosovo
Field services
Comtel Communications
South Africa
Field services
Ramex Construction
Namibia
Field services
United Nations Population Fund
Sierra Leone
Field services
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhje të Frotcom për flotat e shërbimeve në teren.