Transporti rrugor

Monitorimi dhe kompanitë e transportimit kryejnë shërbimet e transportit rrugor të mallrave. Menaxhimi i flotës së tyre është absolutisht i detyrueshëm për të mbajtur shpenzimet nën kontroll dhe të jenë konkurrues në treg.

Shërbimet e transportit rrugor janë ekzekutuar nga kamionët e kompanive ose transportim individual në mënyrë të pavarur - duke punuar drejtpërdrejt për klientin - ose nëpërmjet transportuesit të mallrave ose agjentët e anijeve. Automjetet janë të përbëra zakonisht nga një njësi dhe një bashkangjit gjysëm-rimorkio.

Nuk janë zakonisht rregullore shumë strikte për funksionimin e këtyre automjeteve, duke përfshirë transportin e materialeve dhe limitet në kohë të ngasjeve në Evropë (dhe në SHBA).

Për shkak të konsumit të lartë të karburantit të këtyre mjeteve, kompanitë e kamionëve çisternë kushtojnë vëmendje të veçantë për të gjithë faktorët që mund të ndikojnë në konsumin, duke përfshirë sjelljen e makinës, optimizimin e rrugëve, pasivitetin dhe vjedhjen e karburantit.

Related Solutions

Frotcom është një paketë e plotë. Softueri jonë përmban të gjitha karakteristikat që ju duhen për të menaxhuar floten tuaj, pa marr parasysh në cilën industri punoni. Zbuloni se si mund të ju ndihmojmë.

Meet some of our clients

Central Truck and Plant Repairs
Ireland
Road transportation
Trans Zamfir
Romania
Road transportation
Orkan Impeks
North Macedonia
Road transportation
Bal Komerc
North Macedonia
Road transportation
Transportes Figueiredo
Portugal
Road transportation
Perfect Trade
Serbia
Road transportation
Na kontaktoni
Gjeni zgjidhjet e Frotcom për flotat e transportit rrugor.