Versioni Falas

Para se të vendosni për të blerë versionin e plotë të Frotcom, pse nuk testoni versionin falas? Sepse, ju tash e dini, kjo është me të vërtetë falas!
 

Çfarë është versioni falas?

Versioni falas në Frotcom ju lejon të monitoroni / të gjeni një pajisje Android. Pasi ta keni shkarkuar dhe instaluar aplikacionin falas në smartphone-t tuaj, do të keni mundësi të ndiqni, menaxhoni dhe kontrolloni vendndodhjen e tij (kërkoni qasje të përdoruesit në smartphone-t).

Të gjitha të dhënat personale grumbullohen, përpunohen dhe menaxhohen sipas politikës së privatësisë së Frotcom International.

Është me të vërtetë falas?

Po.

Si do të shoh vendet?

Juve do tu jepen kredencialet për tu identifikuar në www.frotcom.com dhe mund të monitoroni përmes smartphoneve Android

Në sa smartphone mund të kontrolloj versionin falas?

Vetëm një pajisje për një llogari.

Për sa kohë mund të përdorim shërbimin falas?

Për aq kohë sa të dëshironi.

Free version

Dallimet në mes të verzionit falas dhe atij të plotë

Janë disa dallime të rëndësishme në mes të verzionit falas dhe atij të plotë

Versioni Falas

 • Android telefon i mençur (smartphone)
 • Maksimumi një smartphone për llogari
 • Informacionet e mbledhura: lokacioni, drejtimi dhe shpejtësia, çdo 1 minutë gjatë lëvizjes
 • Raportet bazike dhe tipet e alarmeve bazike
 • E përshtatshme për ndjekje bazike dhe qëllim të vlerësimit
 • Pa pagesë
 • Pa ndihmë teknike

Verzioni i plotë

 • Përcjell GPS pajisjet profesionale nëpër automjete
 • Numër i pakufizuar i ndjekjes së automjeteve për llogari
 • Basic information gathered: location, direction, speed and ignition status, every 1 minute when in movement
 • Informacione të tjera të mbledhura (jo të detyrueshme) përfshinë të dhënat nga senzorët, RPM (Rrotullime për minutë), temperatura e motorit, të dhëna takografike
 • Të tjera shërbime jo të detyrueshme përfshijnë të gjitha karakteristikat të përmendura në faqen tonë: sjellja e vozitësit, administrim i kostos, menaxhimi i fuqisë punëtore, shkarkimi i të dhënave takografike nga një vend I largët dhe shumë të tjera
 • Qasje e plotë në dhjetëra tipe të raporteve dhe alarmeve
 • Të përshtatshme për qëllime profesionale të menaxhimit të flotës
 • Përkrahje teknike e plotë pas shitjes